Romanii vor merge din nou la munca fortata la canal

0

Ministerul Apelor si Educatiei Romanilor a demarat proiectul “O Romanie mai linistita”, proiect prin care se vizeaza realizarea unui canal navigabil intre orasele Bicaz – Bucuresti.
In acest canal se vor investi 23.000.000.000 euro si el va fi realizat exclusiv cu puscariasi si persoane inadaptate sistemului. Persoanele neadaptate sistemului vor fi alese din randul celor care vor fi acuzati de defaimarea statului si a autoritatilor centrale si locale, iar perioada de concentrare a acestor persoane la constructia canalului va fi de minim 3 luni si maxim 12 luni.
De asemenea, vor fi asimilati la aceasta lucrare si cetatenii romani cu drept de vot care refuza sa colaboreze in interesul comun al romanilor si pentru o guvernare agreata de presedinte.
Ca amendament la acest proiect s-a propus si concentrarea celor care sunt membri sau simpatizanti ai formatiunilor sau gruparilor politice extremiste.

 

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate