Românii acuză spitalele că s-au transformat în abatoare. ”Intri pe picioarele tale și ieși într-un sac negru”

13

Faptul că pandemia este gestionată foarte prost vedem cu toții. Faptul că multe informații au fost ascunse de guvern este iar un lucru cunoscut. Faptul că suntem mințiți că situația este sub control când în realitate este dezastru este iar ceva ce se vede.

Foto: Kanal D

De câteva luni bune deja circulă mai ales pe social media tot felul de mărturii de la persoane care spun că spitalele din România s-au transformat în abatoare. Mergi la doctor pe picioarele tale și ieși de la spital într-un sac negru. Câteva astfel de cazuri au fost prezentate și în presa mainstream ( aiciaici și aici, dar lista poate continua) însă cazurile semnalate de către români sunt mult mai numeroase. Din păcate, mărturiile de acest fel și acuzațiile grave lansate de către cetățenii țării la adresa sistemului sanitar și implicit la adresa întregului personal medical nu sunt suficient de vizibile pe cât ar trebuie să fie în ochii statului, astfel încât organele competente să preia inițiativa de a investiga și soluționa aceste cazuri. Pentru că oamenii nu au curaj să meargă să denunțe ororile pe care le-au suferit rudele lor în spitale din lipsă de probe, de cele mai multe ori, aleg să își descarce sufletul și să jelească pe social media cu intenția de a avertiza și pe alții de pericolul care îi paște odată ce pui piciorul în spital.

Priviți fraților ce îmi scrie o asistenta credincioasa de la mine din lista acum:

Tu cunosti atata lume si poti trimite indemnuri mai departe. Stii ca sunt asistenta si am o mulțime de cazuri si pacienti. Chiar zilele trecute s-a dus cineva la spital pe picioare lui pentru pentru un tratament si a iesit in sac negru. A luat pastile pentru covid, a coborat rapid pulmonar. L-a conectat la ventilatie mecanica si pana dimineata a decedat. COVID = diagnosticul. Concluzie: Spitalul a devenit abator. Sa nu mai mearga nimeni. Poti indemna.

*

Tanar din Iasi ”tratat” in cateva ore, in vederea prelevarii organelor, cel mai probabil. Domnul sa-l odihneasca!😦

Priviți acest tânar… Acum este un înger!
A tușit vreo trei săptămâni, apoi a fost internat în spital, iar a doua zi dimineața a fost intubat și i-a fost indusă coma medicamentoasă! În căteva zile a murit…
Să nu îndrăznească să îmi spună cineva că asta nu a fost crimă cu premeditare!

„Du-te, mamă, la medic să vezi ce e cu tusea aia!
Tușea de vreo trei săptămâni. Nu tare, dar suficient încât să atragă atenția. „- O fi o răceală” spunea …. Cărase niste pietriș la un trotuar și transpirase, iar toamna vremea e înșelătoare.
Și s-a dus.
S-a dus pe picioare la medicul de familie, care l-a evaluat sumar și a hotărât că e cazul să ceară părerea unui specialist. Dar pentru că în vremurile astea la spital nu ajungi decat cu ambulanța, a ajuns la UPU cu ambulanța chemată de medic la cabinet.
Pe la 9 dimineața glumea în mesaje că s-a plimbat cu Salvarea…
Pe la 4 dupa amiaza se plangea că ii e foame. La UPU Iași poți sta o zi intreagă pe hol fără să îți întindă careva o sticlă cu apa sau un covrig. Oleacă mai târziu ne-a spus ca i-au dat, în sfirșit, ceva. Un antibiotic…iar dupa 7 nu a mai intrat pe mess.
Am sunat noi a doua zi dimineață și ne-a răspuns mama lui, care ne-a transmis că e intubat. Că e in coma medicamentoasă… Ați încercat vreodată să aflați știri despre un pacient aflat într-un spital ieșean? Eu, da. În principiu, după cum spunea un prieten „Dacă nu rostești numele potrivit, nu te bagă nimeni în seamă.”
Mama lui nu a rostit numele potrivit și s-a luptat mai bine de o zi cu paznicii de la poartă, ca sa își poată vedea copilul.
Copilul, care făcuse în seara aceea stop cardio respirator în UPU Iași și ” nu a răspuns bine manevrelor de resuscitare”.
De ce și cum…. a ramas necunoscut. La fel de necunoscut a rămas și motivul pentru care a murit dupa câteva zile in ATI. Spre scârba mea, IML a scris pe certificatul de deces al unui om testat de mai multe ori in spital cu rezultat negativ, drept cauza a morții, C0VID-19.
Mama care și-a trimis copilul la medicul de familie cu o săptamână în urmă, a primit din partea sistemului medical un sicriu închis, adus direct la groapă.
Mie mi-a ramas în urma lui ură și lut. Ură sincera față de un sistem infect, care nu demonstrează nici pe departe profesionalism iar compasiunea și onoarea îi sunt straine. Ce văd unii, oare, când se uită în oglinda?
Dumnezeu sa te odihnească în pace, Robert!”

Diana Ana-Maria Talașman

*

Atentie mare : GENOCIDUL DIN SPITALE:

Cosmin said, on noiembrie 21, 2020 at 8:31 pm

Problema e ca nu a murit nimeni pe aceasta planeta de covid19. Azi am aflat cu stupoare, pe viu, fata catre fata, cum sunt omorati oamenii in spitale. Ex: om de 48 de ani, frate al interlocutorului meu, cu o simpla tuse merge la spital sa se testeze. Iese pozitiv la test si e internat. Peste 3 zile dus la groapa intre 4 scanduri. Azi am aflat de 3 astfel de cazuri. Pana acum am aflat de pe net de omorarea oamenilor in spitale. Azi am aflat pe viu despre aceste 3 cazuri. Si foarte trist, ca membrii respectivelor familii nu reactioneaza, sunt amortiti. I-am indemnat sa deschida procese. Mi-au raspuns oripilant: procesul nu readuce mortul inapoi la viata. Din anturajul celui cu care am discutat, o persoana e asistenta, incepe sa-si dea seama ce se intampla. Spune ea ca e pe post de executant. A pus perfuzii la 5 persoane intr-un salon si toti au inceput sa se simta foarte rau. Apoi au murit toti. Asistenta spune ca a consultat un psihiatru pentru ca e f marcata de posibilitatea ca ea din nestiinta sa fi omorat pana acum circa 150 de persoane. Pana acum am tratat ca zvon acest gen de evenimente. Dar acum ca m-am lovit direct, situatia se schimba. Lucrurile intotdeauna se leaga. Cosmin said, on noiembrie 21, 2020 at 11:51 pm Sunt constient ca acest comentariu anterior, ma poate arunca intr-un con de obscurantism, sau as putea da impresia de baba care umbla cu zvonuri. Nu ma supar fratilor. Si mie mi se pare incredibil, atat de incredibil, incat stau si acum si ma gandesc daca chiar e posibil asa ceva? Cu atat mai mult ca nu am probe fizice. Acest gen de informatie am tratat-o ca zvon pana acum, zvon putin credibil. Dar omul cu care am stat de vorba, are frate de sange, frate de mama, care putrezeste in pamant la ora asta. Spitalul unde se petrec aceste orori, e pe strada unde am locuit. Sunt detalii foarte apropiate mie, de aceea am simtit sa impartasesc aceste informatii. Cu cateva zile inainte sa aflu acestea, am stat de vorba cu sotia unui medic din acel spital, care mi-a marturisit ca sotul ei, medicul, e terminat psihic si vine acasa plangand, de cati de multi morti sunt si cat de tineri. Ea fiind tratata recent de covid19, banuiesc ca tot acolo. Parerea mea e ca sunt foarte multe cadre medicale care cunosc lucruri. Intr-o zi buba se va sparge. Vor vorbi din ce in ce mai multi dintre ei, deoarece vor constientiza ca daca nu denunta sau autodenunta, curtea martiala ii asteapta.

Înainte de a strâmba din nas și a spune cu dispreț că cele relatate mai sus sunt povești sau se exagerează, ar fi interesant de văzut ce i-a speriat pe acești oameni atât de rău încât să evite spitalele și chiar să convingă și pe alții să le evite cu orice preț.

MOARTE LA REŢETĂ …

Încă de la începutul plandemiei m-am tot întrebat ce tratament primesc bolnavii, fiind vorba despre un virus nou, până acum necunoscut (!?!), care provoacă o boală nouă cu care medicii nu s-au mai confruntat niciodată. Am început să cercetez chestiunea şi am aflat că în tratament este inclus Lopinavir / Ritonavir – substanţe utilizate pentru tratamentul infecţiei HIV. Acest lucru m-a pus pe gânduri… Ori e acest virus creeat în laborator şi este o variantă a virusului HIV, ori au înnebunit toţi medicii! De ce să dai medicamente anti HIV unor persoane care nu au această boală??? Am continuat să mă informez despre aceste substanţe farmaceutice şi am aflat nişte lucruri foarte îngrijorătoare. Lopinavir și Ritonavir sunt două substanţe active care împreună formează un medicament comercializat sub numele de marcă KALETRA. Kaletra este deci un medicament antiviral care se administrează bolnavilor de HIV / SIDA şi trebuie prescris doar de un medic cu experienţă în tratarea acestei boli din cauza multitudinii de reacţii adverse pe care le provoacă. Pe lângă faptul că este incompatibil cu majoritatea medicamentelor folosite în tratarea bolilor cronice (diabet, boli cardiovasculare, renale, pulmonare, etc), Kaletra cauzează insuficienţă renală / hepatică, aritmie cardiacă, hiperglicemie, hipertensiune, inflamaţii ale aparatului respirator, osteonecroză (moartea ţesutului osos), erupţii cutanate, dereglări ale aparatului digestiv, febră, diaree, vărsături, dureri musculare, etc. Potrivit prospectului acestui medicament, oamenilor cu boli cardiace, Kaletra trebuie administrat cu foarte multă prudenţă! Oare aşa se întâmplă în spitale? Am înţeles că mulţi dintre pacienţii decedaţi (de fapt o majoritate covârşitoare) sufereau şi de alte boli grave, mulţi fiind chiar în fază terminală de cancer, TBC, sau alte boli din care nu se mai puteau recupera niciodată. Versiunea oficială este că noul virus le-a prescurtat viaţa… Eu vă întreb: CE este mai credibil? Că noul virus le-a prescurtat viaţa, sau noul medicament? Mă întreb în acelaşi timp cum gândeşte un medic care ordonă un asemenea tratament? Dacă nu ştie ce face, e grav, dacă ştie ce face, e genocid.

Buun! Și acum să vedem ce spun documentele. Căci despre indicația și efectele medicamentelor pomenite mai sus s-a scris și în Monitorul Oficial al României:

Un alt aspect extrem de important! Vaccinarea împotriva Covid-19.

În ceea ce privește campania de vaccinare intens și scump promovată de președinție și guvern ca fiind de bun augur, iată că apar voci puternice de specialiști în domeniul medical care îi contrazic. Unii medici, cei adevărați care pun viața și sănătatea pacienților mai presus de orice interes profesional sau financiar, vorbesc sincer și direct.

Astăzi, 23 noiembrie, în jurul orei 14.15, în cadrul programelor de știri de pe Antena 3, au fost invitați (online) doi medici, pentru a-și exprima părerea (dar mai mult ”adeziunea”) la necesitatea vaccinării. Unul dintre ei a fost dr. Mircea Frențiu (din Blaj), ce este și medicul personal al actorului Florin Piersic. La întrebarea stereotipă ”domnule doctor, vă veți vaccina…?”, cu extrem de mult curaj și revoltă, Domnul Doctor (ar trebui scris doar cu majuscule), a divulgat că: are vârsta de 65 de ani, că are colegi care lucrează in SUA la producerea vaccinurilor pentru covid și că… (ATENȚIE!) – Acționează asupra structurii ADN umane, ceea ce este foarte riscant, ridică semne de întrebare și întrucât așa ceva nu s-a mai făcut până acum, consideră că timpul ”de cercetare și testare” este foarte scurt (ceea ce noi știam); Însă… vine ”bomba” – Substanța ”activă” a vaccinurilor este un extras pulmonar, din fetuși umani, doar de sex bărbătesc, avortați la 14 săptămâni!!!!! Moderatoarea Antena 3 s-a cutremurat și l-a întrebat de unde are astfel de informații, dar medicul cu foarte multă revoltă a repetat că de la colegii lui din SUA, ce lucrează în cercetare și că ”veți vedea că tot ceea ce spun acum este adevărat”. Și a mai adăugat ceva de genul – fiecare persoană, ce va voi să se vaccineze, să hotărască și din punct de vedere religios! Acum, comentariul meu: să ne mai mire viteza cu care s-a scos acest vaccin? Este ”vaccin” sau ”injectarea rezultatului unui păcat de iad”? Face parte din ”pregătirea” lumii pentru venirea antihristului? (cu ”a” mic). Căutați, vă rog și alte comentarii ale acestui brav purtător al halatului ALB. Da, aceasta este un adevărat ”ÎNGER ALB”, cu lucrare apostolică. Doamne Dumnezeule, fie-Ți milă de noi, cei care vom refuza ”injecția cu zeamă de iad”!

Până și unii politicieni lumii recunosc că toată mascarada aceasta în jurul bolii Covid-19 este regizată.

În Canada prim-ministrul Trudeau a recunoscut deschis la TV cu ocazia unei conferințe la ONU că, ceea ce se întâmplă acum în lume pe timpul pandemiei este de fapt un „great global economic and financial resetting”. Asta contrazice deja tot ceea ce ni se spunea până acum, că este „teoria conspirației”. Deci s-a dovedit a fi real. Acum se recunoaște oficial și chiar se promovează pe față.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
13 Comentarii
 1. Păvăluță Anicuța spune

  Tatăl meu a decedat pe 13.12.2020 din cauză că nu i s-a administrat tratamentul! La Pneumoftiziologie Cluj! E groaznic să te sune tatăl să îți spună că moare de foame și sete,că nu i se administrează tratamentul…și medicii să îți spună că este cu demență, în condițiile în care vorbeam la telefon și era perfect normal. Rușine!

 2. DINICA VIOLETA spune

  EU SUNT UN CAZ FERICIT AM INGHITIT KALETRA HIDROXICLOROCHINA SI AZITROMICINA AM FOST COBAI AM CREZUT CA MOR!
  MAMA NU A SCAPAT PE EA AU TERMINAT-O

 3. Veronel spune

  Niste asasini legali sunt acesti doctori de la ati.Daca vezi ca mor toti care intra acolo si nu scapă niciunul de ce continuă acest genocid?La Galati la Spitalul Militar de cand cu covid19 nu a scăpat niciun pacient.NICIUNUL!

 4. ANGELICA VLAD spune

  Cei care aruncă cu noroi în medici, să facă bine să pună mâna pe cărți, să studieze și ei Medicina vreo 15 ani și apoi să îndrăznească să deschidă gura.
  Medicii nu și-au sacrificat viața învățând în Facultate și Rezidențiat cum „să omoare” oameni!

 5. Constanta spune

  Ce ne facem asa vom muriti in spitale ??,Nu se poate asa ceva ce vor medicii sa omoare oamenii e strigător la cer..

 6. Mirela spune

  Cred ca cine poate sa scrie un astfel de articol, aducand marturii care de fapt, confirma ca acesti oameni au ajuns in spital in suferinta, se contrazice singur. Toti pacientii au ajuns la spital fiind bolnavi. Se cunoaste ca evolutia acestei boli, poate fi imprevizibila. In spitale se fac eforturi supraomenesti sa se salveze vieti. Personalul medical este depasit si epuizat. Noi suntem ingroziti, acasa, dar sa stai intre cei care stii ca te pot imbolnavi in orice clipa, oare cum este? Au murit atat de multe cadre medicale! Ce aveti? Aveti impresia ca viata lor este nimic? Doar a voastra conteaza? E incredibil!

 7. Anca spune

  Pai nu mai mergeti pe picioarele voastre cu buna stiinta in spitale dacă știți voi ca acolo sunteți omorâți. Stati acasa, nu aveți nici un motiv sa nu fiți bine de vreme ce doar în spitale mor oameni. Fugiți de doctori, tratati-va singuri, știți mai bine cum! Si uite asa se obține nemurirea!

 8. Grasu ion spune

  Eu am patit ceva si mai traumatizant. Sotia mea a decedat pe 7-12-2020la spitalul mare din Focsani unde i s au furat obiectele personale,cercei telefon etc.Nu stiu cum sa numesc acesta fapta ,furt, jaf.Cred ca ca au acelas inteles.

 9. Rada Mirela spune

  Si mama mea a fost omorîtă cu zile în spitalul judetean nr.1 craiova .A fost internată pentru rinichi şi de acolo contagiată cu covit ,dusă ın sala „morții ” adică ati si după 30 zile de suferință ,moartă ….avînd si diabet mai mult ca sigur nu a fost tratat si în acest fel omorîtă

 10. Capraru Daniela spune

  Sint niște criminali oare ce inima au

 11. Chiorean Dana spune

  Vai de noi in ce lume traim feresca -ne Dumnezeu de asemenea monstrii umani…

 12. Nico spune

  😂 Înainte le numeam măcelarii, acuma le numiți abatoare și uite asa se duce pe rau în jos medicina…

 13. paul spune

  !!!!!!!!
  Pe moment va cred pe dumneavostra.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate