ȘTIRE FALSĂ despre numirea unui nou director la spitalul din Piatra-Neamț

1

Într-o încercare abjectă de a compromite PSD-ul cu o zi înainte de alegeri, o publicație din Neamț a ieșit cu o știre falsă legată de posibilitatea ca Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, să o numească director la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț pe Emilia Arcan, fost senator PSD.

Contactată de redacția noastră, doamna Arcan a declarat că nu a fost niciodată vreo discuție pe această temă și că sunt doar invenții. Același răspuns l-am primit și din partea domnului Ionel Arsene care a spus foarte clar că pentru postul de manager al spitalului se organizează concurs și nu are de gând să numească pe absolut nimeni, ci noul manager să ajungă în funcție doar prin concurs realizat după toate normele legale în vigoare.

Așadar, articolul mizerabil care este sponsorizat special pentru a manipula alegătorii este o știre falsă, un FAKE NEWS ordinar. Pentru ocuparea postului de manager la spitalul din Piatra-Neamț este programat concurs organizat în condițiile legii. NU numește nimeni nici un director!

UPDATE: EMILIA ARCAN – Drept la REPLICĂ

Apariția în spațiul public a informației potrivit căreia, în urma unor jocuri de culise, ar urma să preiau managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, mă surprinde total și nu înțeleg de ce numele meu apare într-un articol scris cu patimă și dispreț la adresa mea. Dezmint informația respectivă și îmi exprim regretul că nu am fost întrebată referitor la subiectul articolului, având în vedere că am fost tot timpul deschisă la colaborare cu presa, indiferent de tema pe care m-au abordat reprezentanții mass-media.A fost speculat faptul că în urmă cu câteva zile mi-am exprimat susținerea față de PSD și a fost făcută o conexiune cu trimitere la președintele Consiliului Județean Neamț, instituție în subordinea căreia se află Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, lansându-se ideea că ar urma să preiau conducerea spitalului.Precizez că vreau să fiu departe de toate scandalurile reale și închipuite care sunt aduse în fața opiniei publice, cu atât mai mult cu cât în această perioadă Spitalul Județean nu trece printr-o perioadă prea bună și orice nouă știre „de senzație“ nu ar fi decât o nouă piedică în aducerea unității la o oarecare stare de normalitate. Îmi exprim regretul față de suferința enormă prin care au trecut și trec în continuare familiile victimelor incendiului de pe 14 noiembrie, de la Secția ATI, și vă garantez că dacă ar depinde cumva de mine să îndrept lucrurile, aș face-o cu toată forța. Din păcate, pierderea suferită de aparținători nu poate fi reparată.Acesta este punctul meu de vedere referitor la articolul respectiv și vă adresez rugămintea de a ține cont de el.

Iosub Robert

dolinex
1 Comentariu
  1. Yoo spune

    Urma alege turma….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate