„RomâniaEștiTu”, ești TU, sunt EU – Un proiect unic, menit să transforme iubirea de țară într-un manifest

0

România Ești Tu! Ești tu, sunt eu – România suntem noi toți laolaltă și de aceea, astăzi încercăm să transformăm iubirea de țară într-un curent, într-un manifest.

Spune și tu că ești parte din România, afirmă-te, urcă pe podium, contribuie prin fapte la tot ceea ce înseamnă România.

România Ești Tu este despre oameni frumoși, business-uri de succes, turism ca la carte, dar și cele mai noi investiții/proiecte locale. Proiectul este inițiat de 6 persoane cu experiență în domeniul Media și implementat cu ajutorul echipei care însumează peste 30 de persoane dornice să redescopere România, la adevărata ei valoare (click aici pentru detalii).

România înseamnă iubire, înseamnă locul unde ne strângem cu toții laolaltă, România este despre noi toți, dar mai ales despre copiii noștri. De aceea, nu ezita să fii parte din România – să te afirmi și să susții proiectele cu adevărat valoroase.

România Ești Tu înseamnă un proiect media de excepție, un proiect în care România urcă pe rând pe podium, un proiect unde îi scoatem în față pe cei ce au contribuit la binele nostru, al tuturor. Îi scoatem în față pe toți și nu ezităm să te „strigăm” și pe tine dacă MERIȚI! (Și știm că meriți!)

carpenter_resize_3_02
Traditional Romanian and Ukranian cheese pancakes cooked in local rustic style on a traditionally decorated tablecloth and two glasses with local drink
kids-teacher-cutting-paper-together
Handsome man at a barber shop styling hair
corvin-castle-with-wooden-bridge-hunedoara-hunyad-castle-transylvania-romania-europe_527096-3722

„România reprezintă locul pe care noi toți îl denumim „acasă”, este locul unde oameni frumoși, de peste tot, clădesc totul cărămidă cu cărămidă pentru ca proiectul nostru de țară să prindă viață.

Proiectul „România Ești TU” constă în realizarea unei GALE – eveniment în care ne dorim să îi premiem pe cei mai buni dintre cei buni – români de „zece”.

Având experiența necesară, inițiatorii proiectului și-au propus să realizeze un produs de anvergură prin care să premieze și să prezinte în detaliu oamenii valoroși din România, business-uri de excepție, locații și locuri deosebite, dar mai ales proiecte locale.

Îi aducem la aceeași masă pe toți cei ce au clădit o țară, îi aducem în același loc pe cei ce și-au pus amprenta pentru ca România să devină pe zi ce trece țara cu care ne putem mândri..Un alt obiectiv al proiectului este acela de a promova branduri autohtone reprezentate atât de companii, cât și de personaje ce au făcut posibilă propagarea numelui României.

Nu există loc mai frumos, precum țara în care ne aflăm, dar nici oameni mai primitori, mai darnici și mai muncitori decât noi. Clădim de la zero totul și demonstrăm că se poate.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate