România încurajează construcțiile ilegale de case

2

La fel cum a făcut și guvernele anterioare ca să câștige electorat, face și guvernul PNL. Ieri au anunțat un puhoi de ajutoare pentru cei care au fost afectați de inundații. De regulă, acești oameni loviți de inundații sunt cei care au construit fără prea multe autorizații în apropierea apelor, de multe ori chiar în zone inundabile. Desigur că cei care primesc acum ajutoare de la guvern nu și-au făcut nici asigurarea la casă, așa cum prevede legea.

În timp ce zeci de mii de nemțeni cheltuie milioane să facă proiecte și să ia autorizații pentru a face o casă, în timp ce zeci de mii de nemțeni respectă legea și își asigură locuințele, alții construiesc fără autorizație, nu își fac asigurare și sunt despăgubiți din banii munciți de fraierii care sunt corecți.

Noi înțelegem că unele familii au fost lovite de soartă și de inundații, dar măcar să nu se mai dea bani la cei cărora li s-a dat și anul trecut, și acum doi ani, și acum 5 ani și nu au fost în stare să își facă măcar o asigurare.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Pishtoko! spune

    Podul de piatra s-a daramat … si despre casele construite ilegal o sa spunem la fel.

  2. Cristi spune

    Ba dimpotriva, daca ii luati la puricat pe unii dintre ei, veti observa cu stupoare ca multi si detin aceste autorizatii pentru a nu avea probleme pe mai tarziu. Autorizatiile in cauza, respectiv „Autorizatiile de Gospodarire a Apelor” se emit in Neamt pe banda rulanta, la pret de nimic si cu blatanta incalcare a legii (in lipsa Avizului de Gospodarire a Apelor, cerut de lege inainte de a incepe constructia) pe principiul „Ei, si cine o sa verifice!”. Si uite asa, in loc de 100 de milioane cat ar costa „legal”, se rezolva cu vreo 20 dar dati unde trebuie. Daca doriti sa starniti o mizerie nationala (ca local nici nu mai vorbim, sunt o puzderie de cazuri usor de probat) pe acest subiect bine-cunoscut doar de „cine trebuie ” si sustinut pana sus la ANAR , trimiteti-mi un email la adresa atasata, ca material este destul 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate