Românca rănită grav în atacul terorist de la Londra, pe 22 martie, a murit

0

atacMinisterul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul româncei rănite grav în urma atacului produs în data de 22 martie 2017 la Londra. Românca avea 31 de ani și era internată de două săptămâni în stare gravă. Ambasadorul României la Londra a declarat că tânăra a decedat joi seară și că va acorda ajutorul necesar pentru repatrierea acesteia.

Ea devine a cincea victimă a atacului din 22 martie când Khalid Masood a intrat cu mașina în mulțimea de pe podul Westminster, după care a înjunghiat mortal un polițist. Masood a fost împușcat mortal de către forțele de ordine lângă parlamentul britanic, amintește BBC, conform Agerpres.

În prezent, reprezentanții Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

Ministerul Afacerilor Externe este pregătit să suporte costurile aferente repatrierii trupului neînsufleţit din fondul de urgenţă aflat la dispoziţia ministrului afacerilor externe şi va menţine legătura, prin intermediul Ambasadei României la Londra, cu autorităţile britanice în vederea definitivării aspectelor legate de repatriere.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare.

Citește și:

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate