Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 14 iulie 2019
  • :
  • :

Român omorât și aruncat într-un canal, de către un alt român

Foto: romatoday

În urmă cu câteva zile polițiștii din Roma au descoperit într-un canal situat în apropiere de via dei Casali di San Sisto, cadavrul românului Neculai Roșu în vârstă de 50 de ani.

Inițial s-a luat în calcul ipoteza unui accident însă rezultatul necropsiei a fost unul cât se poate de clar: românul a fost lovit de mai multe ori în zona capului precum și în diferite alte zone ale corpului.

Polițiștii au demarat o anchetă iar la scurt timp au aflat că un alt român, în vârstă de 37 de ani este autorul crimei. Acesta, în urma unor discuții, l-ar fi lovit pe bărbat cu o țeavă de fier după care, ajutat de fratele său, i-a aruncat trupul în canal.

Agresorul este în custodia Poliției achetat pemtru infracțiunea de omor iar fratele acestuia este cercetat în stare de libertate pentru infractiunea de complicitate la ascunderea cadavrului.

Sursa: romatoday

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *