Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Informare – “Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”

Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269-803333, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”, amplasate în comuna Grumăzești, localitatea Topolița, județul Neamț.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia, nr. 5 A, biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233217177, după data de 15.05.2019 data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *