Informare – “Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”

Această informare este efectuată de: S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. Mediaș, cu sediul în Mediaș, Piața Constantin I. Motas, nr. 1, tel. 0269-803333, ce intenţionează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor: Conducta de transport gaze naturale Târgu Neamţ-Bălţăteşti (inclusiv alimentare cu energie electrică a SPC)”, amplasate în comuna Grumăzești, localitatea Topolița, județul Neamț.

Ca rezultat al procesului de producţie nu vor rezulta ape uzate.

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii Apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamţ, Bulevardul Dacia, nr. 5 A, biroul Exploatare Lucrări, telefon 0233217177, după data de 15.05.2019 data estimată la care se va transmite solicitarea de aviz.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate