Rezultatele înregistrate de absolvenții clasei a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională 2020, etapa specială (înainte de contestații)

0

Inspectoratul Școlar Județean Neamț a centralizat rezultatele absolvenților clasei a VIII-a, obținute în urma susținerii examenului de Evaluare Națională, etapa specială, 2020.

La proba de Limba și literatura română, dintre cei 4 candidați prezenți, 3 candidați au încheiat examenul cu note mai mari sau egale cu 5 (cinci).

La Matematică, dintre cei 4 candidați prezenți, un candidat a obținut notă mai mare de 5(cinci).

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 2 iulie, în intervalul orar 14:00 – 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate