IPJ Neamt si combaterea vitezei excesive- Rezultate

0

Sub deviza ”Alege viaţa”, în data de 2 octombrie a.c., la nivel naţional, s-a desfăsurat o acţiune reactiv–preventivă, în sistem integrat, pentru combaterea vitezei excesive si a altor abateri grave ce pun în pericol siguranţa circulaţiei. Prioritatea poliţistilor a fost reducerea numărului accidentelor de circulaţie si a victimizării participanţilor la trafic.
Între orele 10.00 – 20.00, pe drumurile publice din judeţul Neamţ, cei 30 de poliţisti din structurile de ordine publică si poliţie rutieră au supravegheat traficul rutier si au măsurat viteza de deplasare a autovehiculelor cu 15 aparate radar. 11conducători auto au fost depistaţi comiţând diferite abateri care au atras si măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, fiind constatate 162 de cazuri de depăsire a limitei vitezei legale, dintre care 8 cazuri de depăsire cu mai mult de 50 de km la oră a limitei maxime de viteză admise pe sectorul de drum respectiv. De asemenea, a fost constatată o situaţie în care conducătorul auto a efectuat o depăsire neregulamentară.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate