Revelion 2017. Pietrenii sunt așteptați să petreacă noaptea dintre ani la Curtea Domnească

0

 Ora 23:40 – Chiar dacă gradele din termometru au arătat sub 0 grade, câteva mii de oamenii s-au adunat să ciocnească un pahar de şampanie în cinstea Anului Nou.
Învitații speciali din acest an au fost trupele HARA şi ALB ŞI NEGRU, care au reușit cu adevărat să încânte publicul.
De asemenea, nu au lipsit nici jocurile de artificii, menite să alungele relele din anul vechi și să întâmpine în mod festiv anul 2017.
Înainte de miezul nopţii, pe scenă a urcat primarul municipiului Piatra-Neamţ, Dragoş Chitic, care a transmis pietrenilor gânduri bune şi speranţa unui an mai bun. Primarul Dragoș Chitic a fost însoţit pe scenă de viceprimarii Luminiţa Vârlan şi Bogdan Gavrilescu, precum şi de câțiva consilieri locali.
La mulţi ani, 2017!

Ora 23:00 – Pietrenii încă nu se înghesuie să participe la Revelionul din centrul orașului. La această ora sunt maxim 3.000 persoane în zona Curții Domnești. Poate până la miezul-nopții numărul persoanelor prezente la eveniment va mai crește.

Ora 21:40 – Programul artistic anunțat pentru noaptea de Revelion, la Curtea Domnească, a debutat de câteva minute. Deocamdată, lumea, probabil din cauza frigului, nu prea pare dispusă să iasă din casă.
Să sperăm că, până la miezul-nopții, în ciuda temperaturii sub zero grade, pietrenii vor ieși în stradă pentru a se bucura de artiștii care vor cânta în această noapte, dar și pentru a urmări spectacolul de artificii.
În cadrul spectacolului de Revelion de la Curtea Domnească, publicul va putea urmări evoluţiile trupelor HARA şi ALB ŞI NEGRU, dar se va putea bucura și de prezenţa îndrăgitului Ansamblu folcloric „Floricică de la munte” al Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”.

Vom reveni cu detalii.

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate