Retinuti pentru comiterea de furturi de mopeduri

0

 

Politistii Biroului Investigatii Criminale Piatra Neamt au continuat cercetările în mai multe reclamatii de furt si au identificat autorii în persoana lui B. Neculai, de 21 de ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt, N.A., de 16 ani, din comuna Bodesti, judetul Neamt, P. Mihai, de 20 de ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt si D.S., de 17 ani, din comuna Stefan cel Mare, judetul Neamt.


Cei patru tineri sunt suspectati că în perioada martie – iunie 2011, au sustras un ATV, o motocicletă si două mopeduri. Astfel, în data de 12 martie a.c., R. Bogdan, de 37 de ani, din Piatra Neamt, a reclamat la Politia municipiului Piatra Neamt că, în noaptea de 11/12 martie, persoane necunoscute i-au sustras ATV – ul, parcat pe spatiul verde din spatele blocului în care locuieste. În data de 4 mai, N. Neculai, de 54 de ani, din Piatra Neamt a reclamat că în noaptea precedentă persoane necunoscute i-au sustras motocicleta, pe care o lăsase legată de o bancă din fata unui bloc, din Piatra Neamt. În dimineata de 25 mai, Politia municipiului Piatra Neamt a fost sesizată, prin 112, de M. Vasile, de 34 de ani, din Piatra Neamt, despre faptul că în noaptea de 24/25 mai 2011, persoane necunoscute i-au sustras mopedul, pe care îl lăsase legat cu un lant de o bancă din fata blocului în care locuieste. De asemenea, L. Ionut, de 32 de ani, din Piatra Neamt, care a reclamat că în noaptea de 06/07 iunie 2011, persoane necunoscute i-au sustras mopedul asigurat si parcat în fata blocului în care locuieste.


B. Neculai, de 21 de ani si N.A., de 16 ani au fost retinuti pe bază de ordonantă de retinere sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Astăzi, vor fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamt cu propunere de arestare preventivă. Ceilalti doi suspecti sun cercetati în stare de libertate sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Motocicleta si ATV – ul au fost recuperate si restituite părtilor vătămate.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate