Restaurantul Spartan din Piatra-Neamț, vânzări de 350.000 de lei în luna decembrie

2

Lanțul de restaurante de tip fast-food Spartan își continuă expansiunea pe piata autohtonă prin inaugurarea a încă doua unități la final de an. Prin deschiderile din Baia Mare si Piatra Neamț, Spartan ajunge la 30 de restaurante în toată țara: 11 proprii și 19 în sistem de ffoto_Spartan_Piatra Neamtranciza. Investiția in cele două restaurante proprii este de 135.000 de euro: 70.000 de euro în restaurantul din Baia Mare si 65.000 de euro in cel din Piatra-Neamț.

Spartan Piatra-Neamț a fost deschis pe 1 decembrie în centrul comercial Shopping City, deținut de NEPI, iar în luna decembrie a surclasat toate restaurantele din zona de food-court, cu o cifra de vânzări de aproximativ 350.000 de lei (78.000 euro).

Spartan este lider, la nivel național, pe segmentul de carne rotisată, iar în 2016 unitățile ce aparțin lanțului au înregistrat o creștere financiară de 11 – 12%, fata de 2015.

Spartan face parte din grupul de francize S.C. Strong MND Corporation S.R.L., companie care deține platforma www.francizelacheie.ro și numără 30 de restaurante în toată țara, dintre care 11 sunt proprii și alte 19 în sistem de franciză.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. mickey999 spune

    Da’ …shaorma cu napolitane Freddy, marar si curechi , are?

    🙂 🙂

    1. Lolita spune

      are shaorma cu urechi mickey …..iar marar intre ele…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate