Replici halucinante pe Facebook după vizita primarului în Piața Dărmănești

2
FOTO: Andrei Carabelea / Facebook

Primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a scris astăzi într-o postare pe facebook că a vizitat Piața din Dărmănești și că încearcă să găsească facilități pentru comercianții afectați de pandemie. Acesta a precizat că administratorul pieței nu a fost de găsit, pentru a putea identifica împreună cu acesta soluții.

Iată ce a scris Andrei Carabelea pe Facebook:

„Încă din timpul campaniei am promis că voi îmbunătăți condițiile din piețele de cartier ale orașului. Ieri, într-o vizită de lucru în Piața Dărmănești am constatat o situație deloc îmbucurătoare: în interiorul pieței era mai frig ca afară, iar comercianții îngrijorați că nu-și vor putea plăti tariful de închiriere din cauza vânzărilor scăzute.
Mi-aș fi dorit să găsesc soluții împreună cu administratorul de serviciu, responsabilul direct de bunăstarea comercianților, dar acesta nu era la muncă. Cum să funcționeze piața în astfel de condiții?
Ce voi face eu pentru ei?
– Înjumătățirea tarifului de închiriere pe perioada sezonului rece
– Gratuitate la depozitarea produselor alimentare
Chiar dacă eu ca primar nu am reușit încă să-i ajut, așa cum mi-aș fi dorit, vă rog pe dumneavoastră să o faceți. Cum? Simplu:
– Vizitați-i! Oferiți-le un ceai cald sau, pur și simplu, mergeți să cumpărați o legumă, un fruct, un borcan de murături. Sunt gesturi mici, dar pot însemna aprecierea și susținerea de care au mare nevoie.
Susținerea producătorilor locali înseamnă susținerea economiei în noua Piatra!

Lezat de cele afirmate de primar, administratorul pieței din Dărmănești, Jănel Iosub, a scris un comentariu la postarea lui Andrei Carabelea, după cum urmează:

„Domnule primar, recunosc ca datorita presei am aflat de vizita domniei voastre! NU doresc sa intram intr-o ampla dezbatere pe acest subiect, insa dumneavoastra nu-mi cunoasteti fisa postului, nu cunoasteti atributiunile subsemnatuluiu,cum de altfel nu cunoasteti multe aspecte din cadrul societatii URBAN!! Si observ siderat ca doriti inlaturarea celor care nu v-au sustinut, insa administratia este o nebuloasa greu de decriptat pentru consilierii si sfetnicii care imi vor capatzana!! Daca va pun probele pe …masa, o sa spuneti ca nu stiati, ca nu ati vazut, si mai grav nu veti recunoaste ca anumite personaje sunt colegii dumneavoastra de partid…….cei tocmai sunt intangibili, inamovibili, indezirabili de principiile PNL, PARTIDUL MATCA CARE A PROMOVAT DEONTOLOGIA SI ETICA DUMNEAVOASTRA ADMNINISTRATIVA!! In rest, et pulvis et umbra sumus, va rog sa nu indrazniti sa-mi calcati in picioare principiile, studiile, experienta admninistrativa si mai mult varsta care face diferenta dintre noi!! Daca domnia voastra a fost impinsa in lupta pt putere la SC PUBLISERV si nu va cunoasteti fisa postului, va anunt respectuos ca in cazul subsemnatului lucrurile stau altfel! Este o stare de fapt si nu o amenintare!!!!Apropo, cand am fost director la SC LOCATIV SERV SRL AM LASAT SOCIETATE CU PLUS, IAR ACUM COLEGUL DUMNEAVOASTRA DE PARTID ARE MINUS 3 MILIARDE!! VA DORESC SUCCES SI MULTE REALIZARI PROFUNDE IN FUNCTIA DE PRIMAR!!! Si daca stiti atatea lucruri despre piete, ma auto-invit intr-o sedinta CL sa va deschid ochii spre o noua administratie locala, ACOLO UNDE COLEGUL DUMNEAVOASTRA NU VINE LA SERVICIU DE PESTE 3 ANI, ESTE PONTAT SI MAI GRAV O RUDA DE A DUMNEAVOASTRA ESTE IESITA LA PENSIE DE 4 ANI SI PRESTEAZA PE bani publici….bambiliciul cumetriilor politice!!! va exemplific atunci …..cand sunteti disponibil, lucid si lipsit de dezideratul…’FARA SINECURI’!! PROMIT MULTE LUCRURI PE CARE LE VETI DIGERA GREU DOMNULE PRIMAR!!”.

Concluziile le puteți trage dumneavoastră singuri…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Emilian Barbu spune

    Cam de acelasi calibru ambii, atat in ce priveste administratia, cat si amicitia cu limba romana.

  2. Hotnews spune

    Sunt foarte multi angajati la toate societatile Primariei (se plimba prin oras tot timpul … sau isi vad de treburile personale)care nu isi respecta programul de lucru (nici nu trec sa semneze macar condica, unde mai punem faptul sa si munceasca ), dar nu e numai asta … ci si faptul ca au salarii ffff mari, dar toti se fac ca nu vad …
    jaf pe banii contribuabililor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate