Repetați după noi: „astăzi nu mă enervez în trafic” – Au început lucrările pe strada Dimitrie Leonida (IMAGINI)

2

În articolul publicat ieri, 12 iulie, Primăria Piatra-Neamț anunța începerea lucrărilor la coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida:

Se va începe cu frezarea asfaltului pe partea dreaptă (înspre calea ferată), de la intersecția cu strada Lămâiței până la ieșirea dinspre 1 Mai (zona bretelei spre Bd. Gen. Dăscălescu). Astfel, se va circula pe partea stângă a drumului, pentru circulația rutieră rămânând câte o bandă pentru fiecare sens. Va fi frezat și asfaltul din zona parcărilor de reședință, în cazul cărora contractele au fost reziliate în prealabil.

Lucrările se vor desfășura între orele 08:00 – 17:00, iar pe timpul nopții circulația va fi deschisă și pe zonele pe care s-a frezat asfaltul.

Sperăm că v-ați pregătit psihic pentru ceea ce urmează. Fotografii realizate cu câteva minute în urmă pe sectorul mai sus menționat:

Citiți și:

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Stefan spune

  Se vede clar ca este un proiect facut intr-un birou la sute de kilometri distanta (la propriu si la figurat) de locul faptei!Au pus semafoare din 50 in 50 de m, inclusiv la iesirile din parcarile dintre blocuri!Va fi un dezastru, probabil la scurt timp dupa inaugurare se va renunta la cele mai multe din semafoare.Nici banda pentru transportul in comun nu se justifica in totalitate.Sunt curios ce se va ntampla cu toti ei care parcheaza si acum neregulamentar pe varianta!!!

 2. Andrei Varga spune

  Pe benzile alea din mijloc vor trece la un moment dat două ansamble de vehicule cap tractor și semiremorca, impropriu numite ca fiind Tiruri, una pe lângă alta .
  Raiul producătorilor de oglinzi de camion va fi, par foarte înguste.
  De asemenea stâlpișorii dintre sensuri, nu le vad o viață îndelungată.
  Nu mai vorbesc de transport agabaritic, de utilaje de deszăpezire, sunt multe situații în care va fi nevoie de spatiu .
  In vest exista autostrăzi cu cate 8 benzi pe sens .
  In State sunt pe alocuri și cu cate 12 .
  In Salt Lake City la intersecția care face vestita Continental Divide sunt cate 12 benzi pe sens întretăiate de încă 4 ansambluri de 12 benzi pe înălțime, care se despart înspre cele 4 puncte cardinale ale Americii.
  Trec unele pe sub altele ajungând la câteva sute de metri pe înălțime.
  Iar la Piatra Neamț ramai pentru camioane cu doar o banda de 2m 90????
  Va fi mișto .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate