Pregătiți-vă psihic: Încep lucrările pe strada Dimitrie Leonida

3

Mâine, pe 13 iulie, încep lucrările la coridorul de mobilitate Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida.

Se va începe cu frezarea asfaltului pe partea dreaptă (înspre calea ferată), de la intersecția cu strada Lămâiței până la ieșirea dinspre 1 Mai (zona bretelei spre Bd. Gen. Dăscălescu). Astfel, se va circula pe partea stângă a drumului, pentru circulația rutieră rămânând câte o bandă pentru fiecare sens. Va fi frezat și asfaltul din zona parcărilor de reședință, în cazul cărora contractele au fost reziliate în prealabil.

Lucrările se vor desfășura între orele 08:00 – 17:00, iar pe timpul nopții circulația va fi deschisă și pe zonele pe care s-a frezat asfaltul.

a transmis Primăria Piatra-Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Anonim spune

  Cate autobuze sunt în Piatra Neamț de era necesara o banda speciala?? Cum fluidizam traficul dacă din doua benzi lăsăm una???

 2. Marius spune

  Nicaieri nu am vazut o asemenea densitate de semafoare cum este acum pe varianta satului numit Piatra Neamt. Incercati sa ajungeti in zona statiei de salvare si convingeti-va, sa nu ziceti ca mananc ciuperci.

 3. Vasile spune

  Un proiect tâmpit! Peste tot in lumea asta se caută soluții pentru lărgirea străzilor sau construirea altor variante rutiere. La noi? Din două benzi… facem una!? Și ne asteptam sa fie mai bine? Sa circulam mai fluid?
  Când se va dovedi inutil/ineficient… cineva o să răspundă pentru banii cheltuiți aiurea…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate