Reducerea TVA la 19% inchide cercul masurilor reparatorii dupa austeritatea impusa de guvernarile PDL

0

logo-comuncate-psd

Ionel Arsene, presedinte PSD Neamt: Reducerea TVA la 19% inchide cercul masurilor reparatorii dupa austeritatea impusa de guvernarile PDL

Trecerea noului Cod Fiscal de votul Parlamentului reprezinta indeplinirea unei promisiuni facuta in 2012, atunci cand in programul de Guvernare al USL am introdus reducerea TVA la 19%. Decizia de micsorare a TVA este un stimul foarte important pentru a consolida cresterea economica pe care o inregistreaza tara noastra, avand ca motor suplimentar consumul.

Efectele ultimelor masuri adoptate de Guvern sunt unele pozitive. Reducerea TVA la 19% reprezinta o veste foarte buna pentru nemteni care, dupa ce au inceput sa resimta impactul reducerii TVA la alimente, vor beneficia de scaderea cotei standard a TVA.

Intreaga clasa politica trebuie sa inteleaga faptul ca aceste coduri sunt ale Romaniei, nu ale unui partid sau ale unui lider politic, iar ele vor fi aplicate de guverne apartinand diverselor partide si sunt bune pentru Romania.

Reducerea TVA la 19% inchide, astfel, cercul masurilor reparatorii dupa austeritatea impusa de guvernarile PDL. Este inca o dovada ca ne tinem de cuvant fata de cei care ne-au trimis prin votul lor in Parlament”.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate