Record de peste 43.000 de vizitatori în prima zi de lansare a Shopping City Piatra-Neamț

12

shopping-city-piatra-neamt-01Peste 43.000 de vizitatori de toate vârstele din județul Neamț, dar și din județele vecine, au trecut pragul celui mai modern centru comercial din regiunea de nord-est a țării, în prima zi de funcționare, setând un record pentru piața de retail din regiune. Publicul a fost întâmpinat cu numeroase oferte în magazine, precum și o serie de evenimente speciale și spectacole pregătite special pentru inaugurare.

Centrul comercial a fost luat cu asalt încă de la ora 8:00, când primul hypermarket Carrefour din regiune și-a deschis porțile, întâmpinând publicul cu sute de oferte și promoții. Sute de oameni au așteptat în fața mall-ului chiar o oră înainte de deschiderea porților hypermarket-ului.

shopping-city-piatra-neamt-02Pentru peste 800 de localnici, inaugurarea Shopping City Piatra-Neamț a însemnat și prima zi la job, aceștia începându-și activitatea în cele 63 de spații comerciale deschise cu ocazia inaugurării.

Începând cu ora 10:00, când mall-ul a fost oficial deschis pentru public, vizitatorii au luat cu asalt galeria comercială, până la închiderea programului înregistrându-se un trafic de peste 43.000 de vizite.

În cursul serii, peste 2.000 de părinți și copiii s-au bucurat de spectacolul susținut de Gașca Zurli, în parcarea centrului comercial. Mai târziu, petrecerea a fost continuată de Ansamblul Folcloric „Floricică de la munte”, care a oferit publicului un spectacol autentic de muzică populară cu ocazia Zilei Naționale a României.

shopping-city-piatra-neamt-03Shopping City Piatra-Neamț a fost un centru foarte așteptat, fiind un spațiu unic în oraș, ce aduce multe premiere publicului din regiune, astfel că acesta a devenit încă de la prima oră de la deschidere un punct de interes pentru locuitorii din întreaga regiune. Centrul a fost vizitat nu doar de nemțeni, dar și de locuitori din județele vecine.

Spectacolele continuă și în a doua zi de la inaugurare, Miha Chițu & Band și Delia fiind cei care vor susține concerte în seara de 2 decembrie, în parcarea centrului comercial. Mai mult, vizitatorii vor beneficia de oferte și promoții și în zilele următoare, în magazinele din Shopping City Piatra-Neamț.

Despre Shopping City Piatra-Neamț

shoppingcity-piatra-neamt_04Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din nord-estul țării, situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

Centrul comercial găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, Jonny Joy, Neofashion, Marelbo, Noriel, Pikaboo, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Germanos, urmând ca alte câteva destinații să fie deschise, în umătoarea perioadă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
12 Comentarii
 1. blondu spune

  ba..una e mall si alta e shopping city..pai Bacaul are shopping city..dar are si mall…cu sa fie cel mai amre din NordEst?..asta e doar o galerie comerciala..sau shopping city

 2. gigi spune

  Despre blocajul in traficul din zona, nimic?…

 3. gabi spune

  ok ! va fi un mare PLUS pt. P.NEAMT dar sa fim atenti la aglomeratia de autoturisme la iesirea spre TG.NT. si ROMAN (vezi giratoriul de la Hotel Ceahau la ore de varf )

 4. Cristian Secara spune

  Cum adica ‘vizitatori’?? E si muzeu acolo??

 5. Geti Udrescu spune

  Bine spus „vizitatori”…asa zic si nemtii „Wir besuchen der magasinen”!-adica …viziteaza!Cumparatori?Ne-am cam umplut mall-uri in tara asta…

 6. Maria Romila spune

  Curiozitatea e mare că de cumpărat nu-s bani!!!

 7. Bogdan Caia spune

  Gura -casca

 8. Iulian Dochita spune

  Au fost mulți gură cască nu are lumea bani….

 9. Ticu spune

  Tunam si fulgeram impotriva strainilor, nu ne vindem tata, suntem mandrii ca suntem romana, dar le gasim loc in centrul orasului, facem tot ce este posibil sa obtina toate aprobarile, participam cu fast la deschidere, ne batem cu pumnii in piept de cate locuri de munca am facut noi rost( oare?- de industrie nu spunem nimic, ca nu da bine.),ne bucuram ,,sadic” de turma mare de oameni care le baga bani in buzunar. Sa se mai gandeasca cineva si la micile afaceri care mor in jurul molului, la brambureala in circulatie, la disconfortul produs de parcarile alandala, de clacsoane, la gunoaiele si comportamentul mai putin civilizat al unei parti din populatie ? De ce in alte orase molurile sunt amplasate in exterior iar la noi in zona centrala? Este o clasa politica perversa, o sa ne ceara votul si noi o sa-l dam, ca asa e la noi…

  1. robocop spune

   Care zona centrala tati ? La Sarata e zona centrala ? Taranoaia . Centrul e la doi km in aval , inca de pe vremea lui Nicu Albu . Va maguliti singuri ca va considerati centrali acolo la fix ultimul bloc din marginea orasului .

 10. Cesar Copoț spune

  Pâine gratis

 11. Jhon Jhon spune

  Au fost mai multi in parc. Cumparatori,cati? 10%? Sau e muzeu,expozitie…?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate