Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor – Informatii importante

2

Municipalitatea aduce la cunoştinţa persoanelor cu cetăţenie română, care doresc să fie recrutaţi în calitate de recenzori, recenzori-şefi şi responsabili de circumscripţiile urbane, pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor din anul 2011, faptul că în perioada 07.09-16.09.2011, se pot prezenta la sediul Primăriei municipiului Piatra Neamţ din str. Ştefan cel Mare nr. 6-8 – CAMERA NR. 20 – Serviciul Administraţie Publică Locală, în vederea completării cererilor-tip pentru selectarea sus-menţionată.
Cererea de înscriere va fi însoţită de copie după actul de identitate, actul de studii (minim 12 clase), copie certificat de căsătorie care certifică numele înscris în actul de studii şi declaraţie pe proprie răspundere din care reiese faptul că nu are cazier judiciar (care se va înlocui la semnarea convenţiei cu cazierul în original) şi un scurt C.V.
Persoanele interesate vor declara pe proprie răspundere faptul că: sunt apte pentru activitatea pe care o vor desfăşura şi că întrunesc condiţiile minime cuprinse în circulara anexată cu nr. 30.113/03.08.2011.
IMPORTANT!!! Pentru toate persoanele înscrise şomerii în plată recrutaţi ca recenzori, îşi pierd drepturile de şomaj (dacă realizează mai mult de jumătate din indicatorul social de 500 lei).

Primaria Piatra Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. popa gheorghe adrian spune

    Va spun eu domnule Gaidau cand se va organiza acest recensamant al banditilor…cand Romania va deveni stat de drept iar judecatorul independent.

  2. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Dar un recensământ al tâlharilor și prăduitorilor acestui oraș profanat de bandiți lipsiți de orice frică de Dumnezeu, când se va organiza? Aici în oraș sunt profanate morminte și proprietăți private, când se face recensământul acestor gunoaie?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate