Realizari ale copiilor de la C.S.E.I Stefan cel Mare

1

Saptamana „Scoala altfel” a fost un bun prilej pentru conducerea, cadrele didactice si elevii de la Centrul Scolar Pentru Educatie Incluziva Stefan cel Mare de a participa la diverse evenimente.
Astfel, in perioada 4-6.04. 2012, doi elevi insotiti de prof. ing. Otet Livia au participat la Concursul National pe teme de protectia consumatorilor cu titlul „Informarea si educarea tinerilor consumatori din scoli” – invatamant special,cu tema „SANATATEA PRIN ALIMENTATIE”, editia a V-a.
Concursul a fost organizat de catre MECTS si Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania in colaborare cu I.S.J. Galati si Grupul Scolar „SIMION MEHEDINTI” din Galati.
In urma sustinerii concursului, eleva ATOMEI MIHAELA, clasa a IX-a, alimentatie publica si turism, indrumata de prof. Otet Livia si maistru instructor Vamanu Paulina, s-a clasat pe locul III in clasamentul general, iar elevul JITARU ANDREI, elev in clasa a IX-a, alimentatie publica si turism, a obtinut o diploma de participare.
Aceiasi elevi au obtinut si mentiune la concursul pe discipline „CINE STIE CASTIGA”, faza nationala Galati, la sectiunea alimentatie publica si turism.
Pentru aceasta etapa elevii au fost pregatiti de prof. Otet Livia.
De asemenea, la Simpozionul Municipal pe teme de protectia consumatorilor, organizat de catre APC ROMANIA si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, au sustinut lucrari stiintifice cu tematica „Protectia consumatorilor prin sisteme moderne de management” urmatorii profesori: prof. ing. Apachitei Liliana, prof. ing Otet livia, prof. ing. Nechita Liliana, acestia intorcandu-se acasa la C.S.E.I. Stefan cel Mare cu diplome pentru lucrarile lor.

Prof. Ing.Apachitei Liliana, Director C.S.E.I Stefan cel Mare
Prof. Ing. Otet Livia

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Parv Nicoleta spune

    Da

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate