Răzvan Cuc: „Când am plecat de la guvernare am lăsat contracte de finanțare de peste 21 miliarde de euro”

0

Oamenii și comunitățile, pe primul loc!

Deputatul Răzvan Cuc spune că PSD va continua ceea ce a început în 2017.

„Klaus Iohannis și Orban s-au lăudat că România a primit de la Uniunea Europeană 80 de miliarde de euro, dar n-au făcut niciun proiect pentru a aduce bani în țară. Pentru ca românii să se bucure de aceste sume, Guvernul trebuie să vină cu proiecte. N-au făcut-o și nici nu au vreo intenție să o facă. Au proiecte frumoase făcute în PowerPoint pe care le aruncă la gunoi imediat după ce trec alegerile.”, afirmă Răzvan Cuc.

Deputatul continuă declarația, afirmând că PSD a demonstrat că poate face proiecte pentru români.

„În 2017, când PSD prelua guvernarea erau 238 de contracte de finanțare/în derulare, adică 1.3 miliarde de euro. Trei ani mai târziu, când am plecat de la guvernare am lăsat România cu 7189 de contracte de finanțare în valoare de peste 21 miliarde de euro.”, precizează Răzvan Cuc, deputat și fost ministru al Transporturilor.

Deputatul de Neamț conchide:

„Nu ne oprim aici. Pregătim alte proiecte pentru comunitățile din România. Toți românii trebuie să aibă apă, canalizare, gaze, dar și acces în primul rând la educație și sănătate. Mai e puțin! Pe 6 decembrie ieșim la vot!”

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate