ANUNT PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE INCADRARE

0

COMUNA CIOHORANI anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, respectiv continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Modificare solutie la obiectivul: Retea de canalizare in comuna Ciohorani, in vederea interconectarii sistemului de canalizare din comuna Ciohorani, judetul Iasi la sistemul de canalizare al comunei Botesti, judetul Neamt”, propus a fi amplasat in judetul Neamt, judetul Neamt—comuna Tupilati (extravilan si intravilan Hanul Ancutei) si comuna Botesti (extravilan si intravilan sat Nisiporesti), judetul Iasi-comuna Ciohorani (extravilan si intravilan sat Ciohorani), Miroslovesti (extravilan), Mogosesti –Siret (extravilan).

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentr Protectia Mediului Neamt din Piatra Neamt, Piata 22 Decembrie nr. 5, in zilele de luni-joi, intre orele 8,00-16,30 si vineri intre orele 8,00-14,00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmnt.anpm.ro.

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta in termen de 10 zile de la data prezentului anunt.

                   P R I M A R,                                SECRETAR GENERAL,

                   SIMION TICU                                       ALBU CRISTIAN

                                                                            Consilier, Simion Emil

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate