Război și Pace. Cum l-a debarcat Iulian Bulai pe Tolstoi, „mâna dreaptă a lui Putin la Consiliul Europei”

1

Iulian Bulai, deputatul războinic din cavaleria României, anunță pe Facebook că l-a învins pe Putin.

Victorie de etapă împotriva lui Putin! Astăzi, la Consiliul Europei (CoE), împreună cu colegele Simona Spătaru si Diana Stoica, m-am opus alegerii parlamentarului rus Piotr Tolstoi ca vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE).

CoE este singura instituție unde aproape toate țările europene, inclusiv Rusia, sunt prezente la masa dialogului.

Tolstoi este mâna dreaptă a lui Putin la Consiliul Europei. Tolstoi nu vede nicio problemă în anexarea Ucrainei de către Rusia sau în ocuparea de către Rusia a unei treimi din teritoriul Georgiei. Tolstoi susține ca frontierele Rusiei să fie cele din 1917, legitimează agresiunea față de opoziția rusă și față de organizația pentru drepturile omului „Memorial”.

Tolstoi nu răspunde la întrebări cu privire la trupele ruse de la granița cu Ucraina. Putin și oamenii lui trebuie izolați acum, nu premiați.

Un număr 106 de de parlamentari din toata Europa am votat împotriva lui Tolstoi. Doar 79 pentru. Delegația rusă trebuie să revină mâine cu altă propunere. Sper eu mai decentă.

Piotr Tolstoi este strănepotul lui Lev Tolstoi. E un simplu accident.

a declarat deputatul de Neamț de la USRPLUS, Iulian Bulai.

Lev Tolstoi a lucrat la „Război și pace” timp de șase ani: din 1863 până în 1869, iar lucrarea este o capodoperă incontestabilă a literaturii universale. Nu știm exact ce a făcut Iulian Bulai în cei șase ani ai săi în Casa Poporului, dar iată că la Consiliul Europei a reușit să îl învingă pe Putin cu un vot. Oare ne mai facem bine?

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Joker spune

    Si Putin știe?😄😄😄

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate