Obștea Mănăstirii Nechit, apel la rugăciune pentru însănătoșirea starețului Zenovie, aflat internat la Boli Infecțioase – Iași

6

Stareţul Zenovie Grigore de la Mănăstirea Nechit, din judeţul Neamţ, se află internat la spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi având Covid. Medicii spun că starea lui este stabilă.

Informația a fost confirmată și de obștea mănăstirii, care face un apel la rugăciune:

Doamne-ajută tuturor. Întrucât circulă multe zvonuri despre starea de sănătate a părintelui stareț Arhimandrit Zenovie, ținem să vă anunțăm că starea părintelui este stabilă și spre revenire. În momentul de față rugăciunile tuturor contează mai mult decât orice. Nădăjduim în mila lui Dumnezeu că părintele se va reface complet.

Mănăstirea Nechit

Managerul spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, medicul Florin Roşu, a declarat, marţi, pentru News.ro că părintele Zenovie Grigore este internat în această unitate medicală, după ce s-a îmbolnăvit de Covid, iar starea lui este stabilă.

Este internat la noi, dar nu la ATI, ci pe secţie. Prezintă un grad de insuficienţă respiratorie, dar starea lui este stabilă. Pacientul este conştient şi cooperant„, a precizat medicul Florin Roşu. 

În urmă cu doi ani, în ianuarie 2020, starețul mănăstirii Nechit a fost transportat de urgență cu elicopterul SMURD la Iași, la Spitalul Clinic “Dr. C. I. Parhon” Iași, după ce a suferit un infarct.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. Elena spune

  Insanatosire grabnica, parinte!

 2. Zina spune

  Domnul sa va Binecuvinteze cu multa ,multa sanatate .Doamne ajuta 🙏

 3. ID spune

  Doamne ajuta! Sa speram ca nu va omoara astia de la protocolul lor medicamentos super toxic multi preoti au omarat in spitale au intrat vii si i-au scos morti.

 4. Petre Gabriela spune

  Multa sanatate parinte .Dumnezeu sa va ajute sa refaceti repede . Dismne ajuta !🙏

 5. Conducător auto spune

  Sănătate părinte și să dea Domnul sa continui și să fii in fruntea obsti de la Mănăstirea Nechit.Domnul sa te binecuvinteze Parinte

  1. Apostu Maria - Marinela spune

   Bunule Dumnezeu, ajută pe părintele Zenovie, să se ridice din patul durerilor! Amin🙏

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate