Raul se luptă în continuare cu leucemia și are nevoie de sprijinul nostru!

0

Raul Marcel Filip, un băiat de 15 ani, frumos, cuminte, sensibil, până nu de mult un sportiv, are mare nevoie de noi! A fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică T.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț l-a preluat din prima zi pentru a-i veni în ajutor, chiar dacă acesta este din județul Vaslui. Orice viață contează!

Julieta, mama sa, este la căpatul puterilor. În urmă cu patru ani și-a îngropat un fiu de șase ani cu tumoră cerebrală inoperabilă!

De asemenea, Raul mai are un frățior care are nevoi speciale în urma multiplelor alergii de care suferă.

Posibilitățile financiare ale familiei sunt minime, iar în lipsa unui sprijin financiar din partea noastră, șansele de supraviețuire ale lui Raul sunt aproape de zero!

„Fac apel către voi toți, oameni buni și generoși, să îl ajutăm pe Raul să trăiască, să iubească, să viseze, să spere, iar această mămică de înger să nu mai treacă încă odată prin cumplita durere de a-și pierde din nou copilul! E nevoie de bani pentru un transplat, sper ca împreună să reușim să-i salvăm viața lui Raul!”, este strigătul de ajutor al reprezentantului Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț, Carmen Suciu, CONTACT – 0770405849.

Îmbucurător este faptul că răspunde la tratament, iar medicii de la Iași, de la Spitalul de Pediatrie „Sf. Maria” dau dovadă de profesionalism. Cu toate acestea, este nevoie de transplant de măduvă în cazul în care cu ajutorul chimioterapiei boala va intra în remisie. Intervenția se poate face și în țară, preferabil însă la Viena, iar costurile pot ajunge până la 120.000-150.000 euro. Familia trăiește doar din ajutorul social, iar, dacă nu este sprijinit financiar de oameni cu suflet, Raul este condamnat la moarte.

La această oră boala lui Raul nu a intrat încă în remisie și are nevoie de un regim alimentar special, extrem de costisitor! Din puținul pe care îl aveți, puteți salva o viață!

Mulțumim în numele familiei lui Raul!

Până la această oră s-au strans aproximativ 900 de lei din cei 120.000 de euro necesari. Vă rugăm ajutați!

Pentru donații:

FILIP JULIETA

  • BRD: RO44BRDE380SV46474113800
  • Cod SWIFT: BRDE ROBU XXX
  • Banca BRD Agentia Victor Ion Popa Bârlad

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate