Consilierul local Vasile Popescu se transformă

2

Nu prea am înțeles ce este în spatele demisiei consilierului local Vasile Popescu dar cert este că și-a dat demisia și de fapt nu pleacă nicăieri, ci rămâne în primărie, în aparatul primarului, pe o altă funcție.
De ce nu putea să facă ceea ce va face din poziția de consilier local e o întrebare la care încă nu avem un răspuns… am spus încă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. mihai spune

    se transforma in hulk?

  2. Privitor spune

    Fiindca implicarea primarului in afaceri est interzisa de lege, iar o alta mega producatoare de „banutii” pentru campaniile electorale viitoare, gen baietii desteptii din energie / microsoft-ul lui nea Fanica, nu se intrevede la orizont, ingineria scoaterii consilierului de sub lupa ANI, e cea mai simpla si mai eficienta forma de plantare a omului de incredere (platit de la bugetul local) in afacerile primarului cu baii publici – DNA nu a murit (inca), iar un alt primar de Piatra are toate sansele sa apuce pe Golgota justitiei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate