Răspunde la sondajul despre sistemul de sănătate din Neamț

0

CLICK AICI PENTRU A RĂSPUNDE LA SONDAJ

Pe parcursul anului 2020 am concluzionat cu toții că sistemul medical de pe întreaga planetă are deficiențe și nu este pregătit pentru crize majore cum a fost cea legată de COVID-19.

Deși încă nu suntem în afara oricărui pericol, criza COVID-19 a afectat nu doar sistemul medical, ci aproape toate domeniile care au impact direct asupra vieții noastre de zi cu zi.

E important, însă, la câteva luni de la începutul acestei crize fără precedent în județul Neamț să vedem, concret, ce probleme sunt, ce lecții am învățat și, mai ales, ce părere au nemțenii despre ceea ce s-a întâmplat în această perioadă.

Pentru a avea o radiografie mai precisă a situației am creat un formular mai complex. Vă rugăm să răspundeți la întrebări (o singură dată) și doar dacă sunteți din județul Neamț.

Formularul nu prelucrează date cu caracter personal, doar statistici anonime legate de răspunsurile oferite. Puteți renunța în orice moment la a răspunde întrebărilor, iar datele nu vor fi stocate în tabelul de răspunsuri. Informațiile obținute în urma acestui sondaj vor fi prezentate într-un articol de presă în ziarpiatraneamt.ro.

CLICK AICI PENTRU A RĂSPUNDE LA SONDAJ

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate