Rareș Bogdan: PNL guvernează România prin supunere la șantaj

1

Într-o conferință de presă, joi, 10 septembrie, la Piatra-Neamț, Rareș Bogdan a făcut o declarație cel puțin îngrijorătoare. Aflăm că PNL conduce România prin supunere. Deci, practic.. nu conduce, ci se supune. Cui? Încă nu știm.

Un partid care are președinte și guvern spune că nu poate conduce decât prin supunere la șantaj și păstrarea condiționată a unor oameni în diverse structuri în schimbul unor voturi (același partid care a spus, războinic, că „dă afară pilele, rudele și amantele pesediștilor”). Oare de ce nu s-au făcut sesizări la instituțiile abilitate, având în vedere gravitatea situației descrise de Rareș Bogdan? E mai importantă iluzia puterii decât statul de drept?

Noi astăzi guvernăm România negociind cu 8 grupuri politice. Nu vă spun la ce șantaje suntem supuși, la ce condiționări, ce ni se cere, ce se întâmplă, cum sunt păstrați oamenii  în diverse structuri pentru a obține cei 233 de votanți la fiecare lege importantă pentru că noi avem 96 sau 98 de parlamentari, deci extrem de puțini. De asta avem nevoie de peste 160 de parlamentari și împreună cu 1-2 forțe politice să construim o majoritate stabilă inclusiv pentru combaterea traseismului.”, a declarat Rareș Bogdan.

I.R.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ioan spune

    Combat traseismul prin traseism?! Scopul scuză mijloacele. PNL cum schimbă și numesc oameni în funcții de conducere? Politica este făcută de o gașcă de șmecheri, în interes de grup, pentru interese meschine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate