Raportul Consiliului de Administrație al Companiei Județene APA SERV S.A.

6

Raportul Consiliului de Administrație al Companiei Județene APA SERV S.A. privind modul de gestionare a avariei, precum și propunerile AGA de modificare a actului constitutiv.

Adresa ADI

Adresa-ADI-1Propuneri modificare a  actului constitutiv al C.J. ApaServ S.A.

Propuneri-modificare-a--actului-constitutiv-al-C.J

Raportul Consiliului de Administratie C.J. ApaServ SA

Raportul-Consiliului-de-Administratie---C.J.-ApaServ-S

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. dorel spune

  abureala generala a consiliului de administatie:
  -se spune ca s-au transmis dispozitii verbale de catre membii CA conducerii executive
  -s-au luat toate masurile…
  -s-au verificat resursele disponibile
  -s-a raspuns activ la solicitarile factorilor decizionali
  si cu toate astea s-a decis de a „nu se proceda corespunzator”

  Ca masuri, se prevede rezolvarea definitiva a situatiei, urmand o abueala cu balivene generaliste, se aminteste de o asa-zisa fima specializata fara a se specifica exact nume si solutie( daca iar „nu se procedeaza necorespunzator”?)
  Si cei mai revoltator, aceleasi personaje care au gestionat situatia „vor face totul si nu vor precupeti nici un efort”…
  Ce cunostinte au acumulat de ne promit ca in ‘;timpul cel mai scurt’ vor face ce n-au facut in 10 ani?
  Am o intrebare pentru toti aia de au semnat anecdota asta de raport : Daca mecanicul la care isi duc frumoasele automobile stie ca ar trebui schimbate franele, dar el spune mereu ca’ las’ ca mai merge un an asa…’ timp de 10 ani, ce solutii ar adopta stimatii CA-isti si AGAmani?

 2. NECULAI spune

  Raportul prezentat in Adunarea Generala era semnat de catre toti membrii Consiliului de Administratie, cel de fata este ” cosmetizat „, iar adresa transmisa la A.D.I. AQUA NEAMT avea si numar de inregistrare de la Compania Judeteana APA SERV S.A. NEAMT.
  Se pare ca e o practica la cei imputerniciti din cadrul Companiei sa publice in presa , sa comunice cu populatia doar cu acele lucruri ce le fac placere si nu cred ca este normal.

 3. NECULAI spune

  Raportul solicitat pentru analiza in cadrul A.G.O.A. din Companie trebiua sa cuprinda actiuni, fapte , atitudini din partea Consiliului de Administratie in perioada de criza, nicidecum si – au facut treaba ” meseriasii „.
  Este neplacut faptul ca membrii C.A. nu si – au asumat in niciun fel modul in care au gestionat ” avaria”, legatura permanenta cu populatia, starea de panica si criza creeata la Piatra Neamt. Totodata , ” Raportul ” publicat in presa nu este cel prezentat in Adunarea Generala, cu atat mai mult cel original, avand o tenta politica precisa si e pacat.
  Important este ca fiecare Administrator – fie ca este Director General, fie ca este neexcutiv – sa dea dovada de raspundere, implicare si mai putin sa arate cu degetul spre altii, fereasca sfantul poate ramane fara el.
  Sa auzim de bine si cu forte proaspete la un drum nou.

 4. robocop spune

  Singurii specialisti acolo erau exact muncitorii . Din pacate , ca si la razboi , comandantii dau ordine traznite . Nu era nevoie de nici un sef acolo , din birou se vede intr0un fel treaba si de la fata locului in cu totul alt fel . Pacat ca nu sunt niciodata ascultati , legea pumnului in gura si a ” asa faceti cum spun eu ” functioneaza din plin acolo ! Si cand ai 1000 de lei pe luna iar acasa te asteapta copilasii nu prea poti comenta . Se intampla exact ca la Melana cand ar fi lut-o italienii ,dar doar cu muncitoriispecialisti si fara nici un sef ! Stiau ei ce stiau ! Spa lucrat in frig , ploaie si vant ! Nimeni nu s-a gandit sa dea un ceai fierbinte acolo in groapa plina de apa rece ce te patrundea la oase , dar sfaturi si ocari erau la greu ! Lasati oamenii care stiu ce au de facut in pace si o sa fie mai bine !

 5. Trifescu Romeo spune

  Am citit și mă crucesc de raport. De asemeni vrajeala de propuneri de modificare la actul constitutiv. Domnilor, conducerea Apa Serv face mișto de toată lumea! Mai rău e ca avem avarie la conductă ce nu e rezolvată după ce l-am găsit vinovat pe acarul Păcală. Dacă e așa de tare directorul general -administrator Dughir, de ce nu a condus el în săptămâna care a trecut operațiunile de remediere? S-a spălat pe mâini și a predat către o firmă specializată în astfel de operațiuni cică! Aștept să-i văd și pe ăștia scoși vinovați (alți acari Păun, ca suntem în domeniul generalului-administrator)!

 6. Iustina spune

  De ce nu postati varianta prezentata in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor din data de 17 martie 2016 ? Deranjeaza cumva afirmatiile politice facute intr-un document al unui organism ce ar trebui sa fie apolitic? Rusine Dughir. Singura solutie : DEMISIA

  ADMIN: Pai o sa cerem procesul verbal sa vedem ce s-a prezentat .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate