Raport de activitate Biroul Autorizari Comerciale si Transport 8-12 noiembrie

0

Compartiment Autorizari Transport

-raspunsuri diverse- 2

-identificat  masini abandonate- 2

-intocmit autorizatie pentru transport greu- 3

-radiere scuter – 1

-inregistrare carute – 1

-monitorizare sistem siguranta circulatiei rutiere  in zona Precista

-intocmit referat si dispozitie de primar pentru amenajeri siguranta circulatiei

-acordat consultanta publicului in ceea ce priveste autorizarea ca vehiculelor ce nu se supun inmatricularii  (scoala de soferi, scutere, trafic greu)

-urmarirea in teren privind executia marcajului rutier – treceri de pietoni, limitatori viteza si axial- str. 1 Decembrie 1918.

-verificat si completat baza de date cu 2 de declaratii privind fiscalizarea aparatelor de marcat taxi, ca urmare a schimbarii formei de organizare jurica sau inlocuire auto

-verificat 2 transportatori taxi privind contractele de dispecerat ale transportatorilor autorizati.

-completat baza de date privind vechimea autovehiculelor inlocuite si valabilitatea autorizatiei taxi.

-verificat si completat baza de date si  registrul special  privind detinerea autorizatiilor  taxi – 50  autovehicule

-intocmit si eliberat 1 documentatie ( cerere de participare, declaratie pe propria raspundere ca transportatorul detine autorizatie de transport valabila, declaratie ca transportatorul detine autovehicul in proprietate sau in leasing, cu precizarea criteriilor de departajare pe care le indeplineste fiecare pentru obtinerea punctajelor) in vederea participarii in cadrul procedurii de atribuire autorizatii taxi

Compartiment Autorizari Comerciale

Am verificat legalitatea documentatiei pentru un numar de  8  dosare pentru obtinerea Acordului de deschidere a exercitiului comercial conform Legii 650/2002 si le-am finalizat prin intocmirea acordurilor.

-Am verificat  in teren exactitatea datelor cuprinse in declaratia de clasificare pe categorii de incadrare conform H.G. 843 pentru un nr. de 1 locatie-in care se desfasoara activitate de alimentatie publica.

-Am verificat in teren fiecare locatie , privind respectarea conditiilor de functionare asumate de solicitanti, prin declaratia pe proprie raspundere depusa la dosarul de autorizare conform legii 359/2004 si respectarea codurilor CAEN  declarate.

Întocmit

Insp. Ludmila Armaşu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate