Radu Surugiu: Alegerile anticipate vor stabili clar noua configurație parlamentară pe baza căreia se va forma un nou guvern

8

Susțin decizia luată la nivel central de reprezentanții Partidului Național Liberal, aceea de a susține declanșarea alegerilor anticipate.

Apreciez că aceasta este soluția cea mai oportună pentru ca Parlamentul să fie cu adevărat reprezentativ. În noiembrie 2014 românii au votat o altfel de politică, iar politicienii trebuie să țină cont de acest semnal.

Prin urmare, clasa politică se află în situația de a răspunde cu adevărat reformării sale, iar aceasta se poate face numai prin declanșarea alegerilor anticipate. Ele vor stabili clar, prin voința electoratului, noua configurație parlamentară pe baza căreia se va forma un nou guvern.

Este evident că toți românii- nu numai cei care au protestat- așteaptă cu adevărat o schimbare, politicienii fiind obligați să onoreze această cerere.

Sunt convins că alegerile anticipate vor oferi o clasă politică responsabilă pentru România, pentru județele Moldovei și, în special, pentru județul Neamț.

Radu Surugiu
Deputat PNL

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
8 Comentarii
 1. cititor 40 spune

  Am o varsta ,insa sunt total de acord cu cei care comenteaza .Pe cand faceam putina „politica”,marea majoritate a celor propusi pe liste erau „importati”.Ceva, este schimbat.Ramane ca reprezentantii sa fie 100% locali,integri in totalitate.Ca sa dau o idee:cerere de aplicare a legii averilor ilicite.Cand se aplica aceasta lege cu celeritate toti dau inapoi.,Dece se retrag sau nu cer manifestantii aceasta lege?Multe ar trebui schimbate.Teama este de legile vechi, care sunt in benficiul nostru?O forma mica de manipulare in Bucuresti:un prieten pensionar, este oprit de un cetatean,care ii spune ca a pierdut 250 lei,amicul este putin nedumerit- pt.ca omul era bine imbracat- si nu stia cum sa reactioneze;cetateanul ii spune ca ponta a promis ca majoreaza pensiile cu 5% si atit ii reveneau la majorare:amicul care are o pensie de 1450lei,fost ing.la combinat,a ramas masca socotind ce pensie avea cetateanul,el platind impozitul si cas cat jumatatea sumei”pierdute de individ.Omul incercase sa-l atraga impotriva celor ce manifestau.La cate am piedut ,60 lei cat pierd eu ,este egal cu zero,asa ca tot sprijinul meu pt.tineret

 2. Bebe spune

  Anticipate nu pot fi mai devreme de martie, un an de haos. Anarhia-i cea mai rea.Poate insa sa apara un partid nou dar nu gen PPDD.Sa scapam de traseistii echilibristi.Umflatii astia au facut mafia transpartinica ce le-a permis spolierea Romaniei si pauperizarea populatiei.Doar nu o sa plecam toti din tara. Matrapazlacurile de la alegerile locale is minimalizate.Acolo se pun bazele coruptiei institutionalizate.

  1. xx spune

   Anticipate sau nu nu pot fi decit in iulie la un an de la promulgarea legii alegerilor parlamentare,legea veche fiind abrogata

 3. Maria spune

  BĂI SURUGIU TU NU ÎNȚELEGI CE ÎNSEAMNĂ. NOU

 4. Privitor spune

  Iata de ce e grea politica la nemteni, trebuia importat un venetic de la Botosani care sa-i lumineze ce au hotarat graurii de la centru.

 5. Lolita spune

  Domnul Surugiu nu intelege ca trebuie sa vina cu dosarul curat pe liste inainte de vot pentru ca poporul s-a trezit. Poate numai 5 minute dar o sa vedem.

 6. xx spune

  Chiar credeti ca adunatura aceasta din parlament va vota sa plece acasa cui un an mai devreme?

 7. Mos Craciun spune

  Domnul deputat cred ca nu se uita la TV. Populatia nu vrea sa mai auda de PSD PNL PMP ALDE UNPR A venit vremea schimbarii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate