Localurile care găzduiesc balurile bobocilor, luate la bani mărunți

1

La Instituția Prefectului a avut loc, astăzi, 04 noiembrie a.c., o întâlnire de lucru cu scopul de a analiza solicitările de organizare a balurilor bobocilor în contextul noilor reglementări în domeniul apărării împotriva incendiilor.
Au luat parte la această dezbatere subprefectul județului, Gheorghe NECULAE, și reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Neamț, Inspectoratului de Jandarmi Neamț, Inspectoratului Școlar Neamț și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „PETRODAVA” Neamț.
S-au identificat cinci astfel de evenimente care sunt programate în acest sfârșit de săptămână și s-au analizat locațiile de desfăsurare ținând cont de numărul de participanți declarat, numărul de locuri pentru care sunt autorizate și gradul de siguranță pe care acestea îl oferă.
În cadrul întâlnirii s-a hotărât ca, în următoarele zile, să fie inspectate toate cele cinci locații, de către specialiștii ISU, iar în timpul desfășurării evenimentelor polițiștii și jandarmii să fie pregătiți să ofere sprijinul necesar în vederea menținerii siguranței și ordinii publice.

12201042_1120621414629594_163323119_n

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. FLORIN spune

    Uitati-va la ei…penibilii orasului Piatra Neamt.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate