Radu Coriolan Marginean a murit in cursul zilei de ieri

3

Tanarul politician din Buhusi, Radu Coriolan Marginean a murit in cursul zilei de ieri, 3 mai, dupa ce a parasit sectia UPU a spitalului din Buhusi. Deoarece moartea tanarului este suspecta, s-a intocmit dosar penal. Se va efectua autopsia pentru a se stabili cauza decesului. Se pare, ca, dupa ce Radu Coriolan Marginean a acuzat o stare de rau, a fost la sectia de urgente unde i s-a administrat o injectie si a primit o reteta, dupa care a mers acasa.  In cursul aceleiasi zile, a murit.

Emilian Zaharia


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Marius spune

  Scuze. Vroiam doar sa stiu daca e de la aia care au inchis spitalele si folosesc banii de la sanatate pentru „proiecte” de doi bani.

 2. Namas spune

  Ce bine daca ar fi transmisibila si la alti politicieni. Nu ar strica o „gripa politica” care sa-i mai decimeze putin pe minunatii edili mancatori de jeleu.

  Dumnezeu sa-l ierte!

 3. Marius spune

  La ce partid era?
  Admin: Subiectul este Radu Coriolan Marginean. Numele partidului e mai putin important. Reamintim ca nu acceptam in articole sau comentarii nume de partide, doar nume de oameni politici. Cititi http://ziarpiatraneamt.ro/codul-deontologic-al-ziarpiatraneamt-ro/

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate