”Rachetele” lui Arsene au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț

9

Acum aproximativ un an,  când spunea Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț că Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț va fi dotat cu un nou aparat de radiologie și un RMN foarte performant, multă lume a râs, inclusiv unii dintre cei de la spital ziceau ca vorbește Arsene de ”rachete” de milioane de euro, radiologii și RMN-uri, dar el nu știe că nici spitalele mari nu au așa ceva. ”RMN… nu o sa avem RMN la spitalul din Piatra-Neamț nici peste 10 ani” zicea un medic cu porniri de hashtag… Iată că avem acum la Spitalul din Piatra-Neamț toată aparatura posibilă pe linie de imagistică pentru a se putea pune cele mai complexe și corecte diagnostice.

Iată că ”rachetele” de care vorbea Arsene au ajuns la spital și nu sunt promisiuni sau proiecte pe hârtie, au ajuns fizic. 

Aparatul de radiologie este deja instalat de săptămâna trecută, acum este în faza de autorizare.

RMN-ul de un milion de euro a fost descărcat astăzi în curtea spitalului.

Ce ar mai fi de spus? A promis omul ”rachete”… Uite că vin ”rachetele”…

Iosub Robert

P.S.: Acum haterii vor ieși să zică că RMN-ul e de fapt de la Minister, ca aparatul de radiologie trebuia montat mai de mult și alte astfel de lucruri. Ce sa faci? Unii sunt plătiți ca atunci când se face ceva bine să spună că nu e meritul județului și când orice nu merge bine, indiferent a cui e vina, ei să dea totul în capul conducerii județului. Dar iată că vin ”rachetele”, vin șantierele, vin investițiile, vin reabilitările și nemțenii nu sunt așa de proști precum îi cred unii… oamenii se uită în jurul lor și văd ca se întâmplă lucruri pe care le așteaptă de zeci de ani și pe care alții doar le-au promis fără să le mai și facă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Bogdan spune

  Daca am fost învățați săraci când se scăpa o picătură de normalitate vai tam tam tam și iar tam tam

 2. George spune

  În primul rând această achiziție s-a făcut cu bani publici. Adică banii poporului. Nu i-a adus aesene de acasă.
  În al doilea rând acest arsene e în slujba noastră, a poporului, nu invers căci de noi e plătit.
  Iar acest demers înseamnă că a îndeplinit o minusculă parte din sarcinile pe care le are. Nu văd în asta în nici un caz un merit anume al lui arsene.

 3. Niculina Baciu spune

  Vom beneficia de ex.radiologic sau rmn, daca aavem nevoie fara sa platim?(asigurati fiind).Nu-mi vine sa cred!

 4. Cătălin spune

  Hater sau Nu , unul dintre cei de m ai sus , are o Previziune ,, i l vor strica in 72 de ore de la punerea în Uz,, Acum având în vedere trecutul nostru și oamenii care au adus glorie și faima țării : Vlaicu, Malaxa ,etc Au avut o pregătire , instruire prin afara RO , după au venit și au avut Realizări , Deci și în cazul de față , tot se face vorbire despre niște teste grila , examen cu test , Ar trebui într-adevăr Testați și cei Care vor lucra cu acele aparate , PTR a Nu se ajunge la situația gen A Essca in direct ,, Vedeți ce are asta ? Se F….U . Realistic sunt șanse de 100%ds se întâmple având în vedere trecutul,, Ce Șefu la aia de la Nu sa întâmplat. Sau din ,, Dorința,, de a face Lumea Bine să le suprasolicite i mi pare că la unul dintre ele este și o Restricție de greutate , Ar fi PĂCAT ! Nu sunt medic , DAR aparatele de se vad în cadre Nu sunt pe la multe Spitale , Cel puțin la B la H Universitar Nu sunt la nivelul astora . Să de a D zeu câti mai multi Ani de Folosință !

 5. Radu dediu spune

  Dar nu pentru asta sta in fruntea cj,să facă ceva pt județ,a dus din bani lui așa ceva sau din bani noștri?asta este o normalitate într-o țară civilizată,nu motiv de pupat cur pt ceva ce Arsene e platit din banii contribuabililor sa faca

  ADMIN: Comparând cu ce au făcut cei care au fost înaintea lui cred ca trebuie apreciat. Era mai bine dacă făcea fix ca toți de până acum ?

 6. mickey999 spune

  Bine ,ma ! A promis , a facut, da’ tu de ce trebu’ sa imi tot infigi furculitzele in ochi si sa le mai si rasucesti? Eh ???

  Bravo! Aveti ce trebuie cit de cit asa cum a spus omul.
  Inseamna ca omul si-a facut datoria de fapt!

  Pricepi? Si-a facut datoria cel putin pina acum!

 7. Mihnea spune

  Îl vor strica în secunda 2 și oamenii vor fi trimiși tot la privat.

 8. xx spune

  poate la anul pe timpul asta sa vedem finalizata si sectia de radioterapie,poate finalizata si pediatria

 9. Dan spune

  Acuma, ce contează cel mai mult, dacă tot am pus mana pe ele, e sa le pună în funcțiune cat mai rapid, nu sa stea cu anii aruncate prin cine știe ce magazie. Multi pacienți poate au nevoie urgent de ele chiar astăzi, viata lor poate depinde de acele aparate, de aceea trebuie urgent puse în funcțiune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate