QUARK – cumpărături de calitate

0

Deschis din luna mai 2010, magazinul Quark este situat pe B-dul Traian, nr. 84, bl. H4, vis-a-vis de BCR şi comercializează în principal încălţăminte şi îmbrăcăminte de import S.U.A.. Calitatea produselor este ireproşabilă, oferind serii limitate cu un design deosebit. Fiind modele de import, acestea oferă un aer de originalitate şi distincţie în raport cu produsele vândute în România de provenienţă China sau alte produse de calitate inferioară. Calapodul produselor de încălţăminte este foarte comod şi rezistent la uzură, iar materialele folsite sunt de cea mai bună calitate pentru a satisface şi cel mai pretenţios cumpărător.

Magazinul Quark „dă bine” în oraşul Piatra-Neamţ, deoarece oferă siguranţa calităţii produselor, este situat într-o zonă accesibilă cumpărătorilor, preţurile sunt pentru buzunarul tuturor, singurul lucru necesar fiind acela al alocării unui timp minim pentru a vizita magazinul şi pentru a vă convinge că articolul nu este o reclamă falsă, ci o realitate.

Date de contact:

quarkoffice@gmail.com

Telefon: 0735861093; 0233222089

Luni – Vineri 10-18

Sambata 9-14

Vă dorim spor la cumpărături!

M.I.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate