Puntea de la ștrand s-a închis. Vinovații, ca de obicei, scapă nepedepsiți

2

Puntea de la ștrand s-a închis deoarece nu mai prezenta siguranță pentru traficul pietonal. Decizia este una corectă deoarece viața oamenilor e mai importantă ca orice.

Puntea de la ștrand a ajuns în acest grad de deteriorare deoarece persoanele din primărie, care ar fi trebuit să se ocupe de întreținerea periodică a acestui pod, nu au făcut-o. Au lăsat totul în paragină și inevitabil totul s-a degradat în ritm accelerat.

Cine sunt cei care se fac răspunzători de acest lucru? Cum au fost sancționați? Cine plătește pentru indolența și incompetența lor? Întrebări la care nu răspunde nimeni, dar întrebări ale căror efecte se reflectă direct în bugetul municipiului Piatra-Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
 1. Faranume spune

  Din păcate …
  este un dezastru ce se întâmplă în Administrația orașului Piatra Neamț .
  Nu au început și nici sfârșit ,
  asta este calitatea generațiilor crescute după Revolutia din ‘”89 ,
  am alergat după valori materiale iar cele intelectuale le-am neglijat total !
  Nu este vina lor , nu au avut de unde sa învețe și unica enciclopedie a fost … internetul care oferă vise numai pe ecranul telefonului sau calculatorului .
  Acele vise sunt intr-o forma finala dar realitatea este alta , trebuie sa și muncim fizic pentru îndeplinirea lor !
  Păcat , timpul trece și noi rămânem la fel chiar mai rău decât înainte de „89 , fără tineri , fără fabrici, fără autoritate , fără politicieni și fără valorile noastre Românești !
  Dumnezeu sa ajute la ce mai putem face …..DACA VREM sa mai facem !

 2. Vasile spune

  Vinovata este conducerea primăriei! Niciun salariat din Primarie nu se putea apuca de capul lui sa repare puntea. In ce privește bugetul local ar trebui văzut de ce nu s-au închiriat spațiile comerciale din Strand, de ce Baia comunala este închisă încă, de ce nu se încasează bani din parcările cu plata, etc.?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate