PSD-ul insistă să enerveze mediul privat

0

Deși aflat în opoziție, PSD-ul nu înțelege că politicul nu trebuie să se amestece în treburile mediului privat și iese cu un proiect ce prevede ca salariul minim să crească anual, în tranșe, începând cu 1 Ianuarie 2022, astfel încât, până la 1 Ianuarie 2025, să ajungă la 60% din salariul mediu.

Nu știm cine are aceste idei nefericite la PSD ca să îl felicităm direct, dar pentru mediul privat orice mărire a salariului minim nu înseamnă doar că dă mai mulți bani angajatului, ci că va fi obligat să dea mult mai mulți bani pe taxele și impozitele aberante menținute de toate guvernele de până acum.

Salariul minim trebuie să crească natural, iar acest lucru se poate întâmpla prin diminuarea impozitării muncii. Restul soluțiilor sunt doar emanații de bugetari sau politicieni care stau prin birouri și au venituri îndestulătoare.

Mediul privat din România nu are nevoie de ajutorul politicienilor. Mediul privat are doar nevoie să nu mai fie încurcat și impozitat prostește.

Să vii în 2021 cu orice idee care duce la plata mai multor taxe și impozite din partea mediului privat nu se cheamă proiect politic, ci sinucidere electorală.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate