PSD și PNL dau vina unii pe alții în problemele ce țin de alimentarea cu apă a municipiului Piatra-Neamț

8

PSD-ul încearcă să spună pietrenilor că vina este a primarului Dragoș Chitic pentru că nu a aprobat să se spargă o stradă și să se înlocuiască o conductă. Pe cealaltă parte, PNL-ul ne spune că Apa Serv este societate a Consiliului Județean si este controlată de PSD, care poate chiar intenționat creează disconfort oamenilor.
Cu mult respect pentru PSD-iștii și PNL-iștii care chiar vor să facă ceva pentru acest județ sau oraș, considerăm că ambele variante cu care încearcă aceste partide să păcălească pietrenii sunt doar încercări penibile de prostire a electoratului.
ipocritiPSD-ul a fost partidul care la Neamț a stat preș în fața PDL-ului și a votat orbește tot ce s-a facut la Apa Serv, începând de la majorările anuale de preț și până la subdimensionarea bugetului necesar înlocuirii rețelelor de apă care sunt depășite ca termen de garanție și acum se sparg în fiecare zi. PSD-ul este cel care, în loc să încerce să aducă lucrurile la normal, la Apa Serv s-a gândit încontinuu cum să facă să pună mâna pe conducerea companiei ca să aibă acces la banii acesteia și atât. Deci PSD-ul ar trebui să facă ce a facut și în ultimii 10 ani, adică să tacă, pentru că a participat activ la toate hoțiile din acest județ, începând cu industria care a fost pusă pe chituci, în special de PSD-iști, și terminând cu jafurile recente la care PSD-ul nu doar că nu s-a opus, ci a votat în favoarea hoților.
PNL-ul, în care se ascund acum foștii PDL-iști, a propus, votat și administrat tot dezastrul legat de serviciile de apă și canal din acest județ. Ei au fost în conducerea AGA și CA de la Apa Serv 10 ani, cu excepția ultimilor doi, și nu au schimbat nici măcar un metru de conductă, ci au propus în continuu doar scumpiri ale apei și investiții care au fost executate de firme apropiate PDL-ului. Atât ultimul director, cât și penultimul au fost puși pe funcții de PDL, acum PNL. Chiar pe acest motiv, PSD-ul încearcă în cele mai penibile și incompetente moduri să îl schimbe pe actualul director, pentru că nu e al lor și nu le răspunde la comenzi.
Așadar, cei care tot vă spun că e de vina PSD, PDL sau PNL, să știți că vor doar să vă prostească pentru a vă lua voturile. Toți au participat, mână în mână, la proasta gestionarea a județului și a infrastructurii de apă și canal. Toți au fost abonați la banii de la Apa Serv și toți au executat slugarnic dispozițiile venite de la liderii politici. Niciun consilier județean sau membru prin AGA sau CA de la Apa Serv, indiferent de partid, nu a spus niciodată nimic până acum în prag electoral, pentru că toți au primit indemnizații grase de la ședințe și lucrări sau alte beneficii de genul: angajat neveste sau amante.
Politicienii care acum rup cămașa de pe ei cu astfel de subiecte ne ofensează inteligența și contrazic tot ce am scris noi ani de zile despre aceste probleme. Pentru aceasta, le promitem că nu vom evita să dăm de pământ cu ei, indiferent de partidul din care fac parte, de contractele sau simpatiile pe care le avem cu ei.

În această campanie electorală, ziarpiatraneamt.ro interzice politicienilor locali să fie ipocriți.

Pietrenii vor să audă soluții și să le vadă implementate. De baliverne suntem sătui cu toții, iar de căutat vinovați nu mai căutați vinovați, domnilor politicieni, că ați furat cu toții, mână în mână. Acum aveți ocazia să vă spalați obrazul intrând în normalitate și făcând ceva pentru oameni, nu aruncând cu dejecții unii în alții…

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. MARCEL spune

  CONU AIURICA , pana in anii de gratie 2011 ,21012 ,13 , P Neamt chiar a avut strazi , piata si apa , in timpul acestor ani si dupa au avut Unii si Altii grija ,in vedere sa ajungem ca Vasluiul , desi pana acum ceva timp BT era in Top ,dar uite ca strofa melodiei ,piesei ,, Mai invarte DOAMNe roata ,, lucrurile s au schimbat .

 2. vio spune

  deja am vazut de ieri si pana astazi vreo 4 locuri unde izvoraste apa din asfalt numai in darmanesti la cativa metri unde a mai fost spart si intervenit Cred ca de acum v-a fi oprita apa o zi da una nu ca sa nu fie deranj prea mare.

 3. Privitor spune

  Nu-s unii mai breji ca ceilalti, in afara de de jegojenia numita lupta politica, si unii si altii au bagat vastul in caraiman si si-au impartit judetul (deci si resursa numita apa – cu lucrarile facute pe hartie si decontarea acestora la suprapret ) intr-o intelegere bolnava si dementa sora buna cu nesimtirea, iar disparitia oricarei perspective economice pe meleagurile nemtene e tocmai „POLITICA” acestor filfizoni invartiti de cheite de la Bucuresti fara legatura si simtire cu cei pe care i-au adus la sapa de lemn.

 4. Stefan spune

  De fapt „responsabilii” sunt PDL si PSD, in ordinea asta!PNL a aparut mai tarziu pe „firmament” printr-un domn care are ,in parteneriat, un contract de vreo 10 milioane de euro cu Apa-Serv!In timpul PDL s-au facut contractetele de zeci de milioane de euro care nu au rezolvat problemele principale, ci doar au inlocuit canalizari si au distrus drumurile din oras…

 5. legio spune

  Asta se intampla decand PDSR-PSD au confiscat aceasta firma care asigura apa potabila in mun Piatra -Neamt,acesta fiind realizata cu banii din buget si impozitele pietrenilor si nefacand nici o investitie ,au fortat retelele de transport a apei potabile ,la comunile alaturate ,asta numai ptr a convinge pe cei din jurul mun sa voteze PDSR-PSD, acest lucru s-a intamplat, acum pietrenii stau la mila domnului cu apa . Localitatile din prejur au fantani ,au WC-le in curte ,nu-i perioada de udat gradinile ,asa ca-i doare in cot. Vrem sa stim de la Consiliul Judetean unde sant cele peste 130 de milioane de euro ,ptr proectul REABILITARE RETELE DE APA MUN. PIATRA-NEAMT ?

 6. Cristina Moldovanu spune

  De asta s-a ajuns unde s-a ajuns aruncând vina de la unul la celălalt dar responsabilitatea nimeni nu si-a luat-o așteptați ca vin la vot când a zbura porcii

 7. V. spune

  Disputele pot continua! A mai apărut un izvor din bordura de peste drum de Piață Dărmănești! Alti bani de la noi, alta distracție pentru politicieni, un nou salariu lui Dughir și Păcală!

 8. PÂRSU COSTEL ZBUCIUMAC spune

  Circ ! Asta se-ntampla de 26 de ani, de cand, mana-n mana, parteneri de afaceri de toate felurile, politicienii nostri se spurca de zor in fata natiunii aruncand cu oua clocite unii catre ceilalti. Se intalnesc apoi prin capitala sau in cine stie ce pensiuni unde pun la punct viitoarele colaborari. Totul pentru buzunarul din ce mai adanc al unora… si mai nesatul. Omul de rand nu totdeauna bine informat, injura si el una din tabere sau isi indeparteaza prietenii care-s de alta parere decat a lui. In timp ce gloata se dusmaneste, ca…..ai tai is vinovati ba basistule, ba nu, ai tai ba pontistule, mafia locala infloreste, vilele creste si bugetul nu sporeste. Mai nou, un partid se canibalizeaza cu declaratii date la presa, insotite de pareri de rau. Vorba lui bunicu’ : sa ramaneti baieti cati am pus eu !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate