PSD Neamț încotro?

0

Deși au adus cei mai mulți bani, cele mai multe contracte și proiecte în Neamț dintre toate partidele politice care au fost la butoane în acest județ, social democrații nemțeni merg din punct de vedere electoral din rău în mai rău.

Greșit consiliați, defectuos promovați și cu hățurile de imagine lăsate în mâinile unor oameni care nu se pricep și mai ales care nu au curajul să spună șefului când ceva nu e bine, PSD scade la Neamț în condițiile în care face performanță și lucruri bune pentru nemțeni. Unii vor pune în mod greșit această scădere pe seama valului național de ”m**e PSD”. O scuză care nu stă în picioare, atât timp cât la ultimele alegeri unele comune PSD din Neamț au obținut scoruri electorale majoritare și prezențe la vot foarte bune în timp ce în altele PSD-ul a fost călcat în picioare cu tot cu asfalt, apă, canal și tot ce a mai făcut acolo.

Din păcate pentru Neamț și spunem din păcate deoarece PSD chiar a fost față de Neamț cel mai generos partid aflat la guvernare în ultimii 30 de ani, social democrații nemțeni se îndreaptă cu inconștiență spre 20%. Supralicitarea ca imagine pe infrastructură, spamul de lider și blocarea descărcărilor emoționale negative prin comentarii sunt greșeli pe care PSD-ul le va deconta grav la Neamț.

Dacă se revine la alegerea primarului și a președintelui de Consiliu Județean în două tururi, deja social democrații nemțeni vor avea probleme mari la alegerile locale, iar dacă se fac anticipate deja treaba nu este bună deloc pentru ei.

Depersonalizarea realizărilor, diplomația, smerenia în fața electoralului, implicarea activului în zona de imagine, disiparea imaginii pozitive pe activul de partid, consultarea internă și marketingul politic și electoral sunt lucrurile pe care social democrații trebuie să le implementeze urgent dacă vor să aibă vreo șansă.

Deși au cele mai bune performațe politice și administrative dintre toți cei care au condus județul, social democrații nu au înțeles pe deplin cu ce se luptă și că armele folosite contra lor sunt de război iar cei din spatele armelor nu sunt Pikachu. Din păcate, social democrații încă mai cred că procentele electorale sunt direct proporționale cu realizările și cred că soluția este să vâneze pokemoni.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate