PNL Neamț, în prag de faliment dar meseriași la dat cu părerea pe probleme economice

De ceva timp, PNL Neamț nu a mai plătit facturile către unii furnizori de servicii și le bat la ușă și executorii pentru suma de 33.300 lei dosarul 64/829/2019, unde este vorba de o datorie a liberalilor nemțeni din campania din 2016.

Cum au ajuns liberalii nemțeni să fie executați silit în plină campanie electorală e greu de spus. De asemenea, e greu de înțeles de ce contractează servicii la care nu au acoperire financiară, dar și asta e o problemă internă a lor pe care nu ținem neapărat să o dezbatem.

Puțin penibil este faptul că domnii de la PNL nu sunt în stare să își țină economic în funcțiune propria organizație, dar explică nemțenilor cum ar trebui să funcționeze un oraș sau un județ, cum sunt administrate greșit resursele județului și așa mai departe.

Analizând situația din punct de vedere matematic și procentual, guvernul de ”incompetenți” ”m**e PSD” era doctor docent în economie față de PNL Neamț având un grad de îndatorare, mult mai bun decât al PNL Neamț și din păcate pentru liberalii nemțeni acest lucru este o realitate matematică.

Întrebăm și noi pentru un prieten, că așa cred liberalii că întrebăm noi: dacă liberalii nu sunt în stare să gestioneze economic propria organizație, deci nu sunt în stare să facă lucruri în interes propriu, cum ar fi ei în stare să gestioneze un județ?

Se pare că liberalii nemțeni sunt ca pasionații aceia de automobilism care nu au permis pentru că au picat la sală sau oraș, dar te învață cum e cu șofatul.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

2 Comentarii
  1. Nemtean spune

    Și ale PSD_ului,creditele contractate aiurea prin care au îndatorat poporul român pe 1000 de ani cât sunt????

  2. Stefan spune

    Cred ca datoriile PNL sunt chiar mai mari, de vreo 90.000 lei!Niciunul din actualii lideri nu a facut nimic pentru a plati datoriile!Dimpotriva, chiar au acumulat unele noi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate