PSD-iștii nemțeni dorm în papuci

0

În 2014, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene a facut o interpelare în Parlamentul României în care atrăgea atenția asupra afacerilor necurate derulate în jurul TCE 3 BRAZI. Desigur că la acea vreme presa care păpase bani grei de la TCE 2 BRAZI nu a dezbătut subiectul.
Acum, la un an de zile, se dovedește că interpelarea deputatului PSD a avut un fundament și s-a ajuns la rețineri efectuate de DNA și la scoaterea la iveală a celei mai mari fraude cu bani europeni din Neamț. Desigur că nici acum presa aservită intereselor TCE 3 BRAZI nu va comenta subiectul, dar uimitor este cum dorm PSD-iștii în papuci.
Dincolo de orice discuție vorbim totuși de o interpelare a unui parlamentar PSD, indiferent de cum s-ar numi acesta, gen de interpelare pe care nu mulți deputați ar avea curajul să o facă și care are corespondent și efecte în realitate și ar putea fi folosită pe bune ca un vector de imagine pentru PSD-iștii nemțeni care nu prea au cu ce să se laude pentru că … nu prea fac nimic.
Orice alt partid ar fi exploatat la maxim această oportunitate de imagine, dar ce să faci … PSD-ul face nani ca de obicei. Probabil se vor trezi după alegerile din 2016 și vor merge fiecare la casele lor să mai tragă un pui de somn.
I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate