PSD a lansat candidații pentru comuna Crăcăoani: Un moment definitoriu pentru viitorul localității (FOTO/VIDEO)

0

Recent, Partidul Social Democrat (PSD Neamț) a făcut un pas decisiv în cursa electorală pentru administrarea comunei Crăcăoani, anunțând candidații săi pentru alegerile locale. Evenimentul de lansare a reprezentat nu doar o simplă formalitate, ci o manifestare a angajamentului și a viziunilor de viitor pentru această comunitate.

Candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei este Petruța Zamfir, o persoană cunoscută pentru deschiderea și sociabilitatea sa, atribuții pe care comunitatea le apreciază și le consideră vitale pentru o conducere eficientă. În discursul său, Petruța a subliniat importanța unei competiții electorale care se anunță a fi una nu doar necesară, dar și plină de provocări, în contextul unui efort comun pentru redobândirea unui trai normal și demn în comună.

Pe lângă candidatul pentru primărie, PSD a prezentat și lista completă a candidaților pentru Consiliul Local, care sunt gata să contribuie la implementarea viziunii de dezvoltare a comunei.

Lista îi include pe:

 1. Zamfir Petruța
 2. Savin Dionisie
 3. Usturoi Vasilică
 4. Achiriloaei Vasile
 5. Dascălu Daniela
 6. Sotir Mădălina
 7. Amărănei Gheorghe
 8. Anechitei Gheorghe
 9. Blaj Florin
 10. Pavăl Ramona
 11. Agăpeanu Ana
 12. Pădurean Sotir Alin
 13. Arsenoaia Mariana
 14. Frăsinel Costel
 15. Achiriloaiei Vasile
 16. Raclariu Elena
 17. Usturoi Gheorghiță.

Acești candidați reprezintă o combinație de experiență și dedicare, fiecare având calitățile necesare pentru a contribui eficient la administrarea locală.

În discursul său, Petruța Zamfir a punctat principalele proiecte pe care le are în vedere pentru mandatul său, în cazul în care va fi aleasă. Printre acestea, se numără îmbunătățirea infrastructurii de bază, cum ar fi alimentarea cu apă și asfaltarea drumurilor, construcția unui pod de mare tonaj peste Cracău, dar și dezvoltarea infrastructurii medicale și educative. De asemenea, a subliniat importanța transparenței în administrație și sprijinul pentru inițiativele locale, precum antreprenoriatul și susținerea familiilor defavorizate.

Importanța unei colaborări strânse cu viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț, Daniel Harpa, a fost, de asemenea, accentuată, subliniind nevoia de o viziune unitară pentru progresul comunei Crăcăoani.

Această lansare nu este doar despre o listă de nume pe un buletin de vot, ci despre o viziune și un angajament clar pentru viitorul Crăcăoani. Așa cum a menționat Petruța Zamfir, prezența masivă a locuitorilor la eveniment nu doar că îi oferă încrederea necesară, dar și responsabilitatea de a lupta pentru binele fiecărui cetățean al comunei. Indiferent de provocările care vor apărea, mesajul său răsunător a fost unul de speranță și determinare: „Noi vom învinge!”

Pe 9 iunie, locuitorii comunei Crăcăoani sunt chemați să ia o decizie crucială pentru viitorul lor, alegându-și liderii care vor aduce schimbările mult așteptate.

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate