Investiție importantă în Hangu. SĂNĂTATEA – o prioritate a echipei PSD pentru Consiliul Județean Neamț

0

Recent, la Hangu s-a inaugurat proiectul finanțat din fonduri europene ce prevede înființarea și dotarea unui dispensar. La acest eveniment important pentru comunitatea deservită de acest obiectiv au participat și reprezentanți din echipa PSD Neamț din care îi amintim pe senatorul Răzvan Cuc, vicepreședintele CJ Neamț Adrian Păduraru, dar și un membru important al echipei social-democrate prin prisma profesiei sale – dr. Raluca Radu.

Dr. Raluca Radu

„Felicităm intervenția autorităților locale implicate în ajutorul furnizorilor de servicii medicale. Este o comunitate importantă – comunitatea locuitorilor din Hangu, precum și a comunelor alăturate. Cred că este de bun augur acest eveniment.”, a declarat dr. Raluca Radu, candidat PSD la funcția de consilier județean în cadrul CJ Neamț.

Dr. Raluca Radu ocupă un loc fruntaș pe lista candidaților PSD pentru alegerea Consiliului Județean Neamț. Este specialist în Diabet, Nutriție și Boli metabolice și s-a alăturat acestui demers electoral cu scopul principal de a-și pune la dispoziție experiența personală pentru îmbunătățirea sistemului sanitar din Neamț.

Vicepreședintele CJ Neamț, Adrian Păduraru, a pus accent pe ideea că pentru PSD investițiile în serviciile medicale și în sănătate sunt prioritare.

„Când alții promit spitale noi, noi avem în implementare spitalul județean, este în faza de achiziție pentru proiectare și execuție. Noi implementăm proiecte. Este în faza de recepție Spitalul de Psihiatrie de la Roman, avem proiectul de reducere a numărului de infecții nosocomiale. În ultima ședință de CJ Neamț am alocat 2 milioane de lei pentru a începe 4 proiecte de investiții în 4 spitale din județ.”, a declarat vicepreșdintele CJ Neamț, Adrian Păduraru.

La rândul său, senatorul Răzvan Cuc, a apreciat investiția de la Hangu și a precizat că astfel de proiecte de investiții în sănătate sunt prevăzute și în programul electoral al lui Daniel Harpa, președintele PSD Neamț și candidat la președinția CJ Neamț.

„Actul medical la un pas distanță! Sănătatea a fost și este o prioritate pentru PSD. Ne-am implicat și am crescut salariile medicilor și angajaților din sistem, am susținut dotarea clinicilor și am extins numărul unităților medicale. Acum, programul președintelui Daniel Harpa pentru sănătate înseamnă aducerea actului medical aproape de fiecare cetățean al județului! Este important ca în cazul unui infarct cineva să te ajute în primele 10 minute, șansa la viață crește cu peste 80%. Este important să știi că există soluții de ultimă generație pentru cei aflați în suferință. Pentru că ne pasă!”, a declarat Răzvan Cuc, senator PSD Neamț.

Comandat de PSD Organizația Județeană Neamț, Executat de SC Ghici Computers SRL, Cod MF 21240002

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate