Provocare pentru comunitate. Donații pentru a preveni mortalitatea în adăpostul de câini din Piatra-Neamț

0

Adăposturile de câini pot deveni focare de boli contagioase letale în lipsa unor măsuri de prevenție.

Adăpostul de câini din Piatra-Neamț se confruntă cu o chichiță în lege din cauza căreia este imposibilă achiziționarea vaccinurilor polivalente pentru câini din bani publici. Situația a mai fost explicată de conducerea Salubritas, care, pe această cale, invită iubitorii de animale, persoanele din administrația publică și pe oricine dorește să reducă mortalitatea cauzată de boli precum jigodia, parvoviroza, coronaviroza etc. ce curmă viețile puilor intrați în adăpost să doneze către Asociația Prieten Credincios. Este nevoie de 800 de doze de vaccin anual cu un cost total de aproximativ 8000 lei.

„Dacă tot se poartă provocările în mediul online, lansez și eu o provocare personală. Haideți să contribuim fiecare pentru a putea achiziționa dozele de vaccin polivalent pentru adăpostul de câini din Piatra-Neamț. Încep eu: am donat astăzi …. 100 de lei Asociației Prieten Credincios pentru achiziția dozelor de vaccin polivalent. […] Bineînțeles, fiecare trebuie să-și provoace la rândul său prietenii.” , a declarat directorul Salubritas, Cristian Sauciuc.

Donațiile se pot face la sediul Asociației Prieten Credincios din Piatra-Neamț, doctor Andrei Tudor sau în contul RO 79 BRDE 280 SV 32637192800.

Eveniment pe Facebook: Donează pentru achiziționarea vaccinului polivalent

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate