Protest în față la Apa Serv contra PNL și USR

4

Pe bună dreptate, unii angajați de la Apa Serv vor protesta mâine în fața companiei pentru faptul că salariile lor nu au mai fost mărite deși a fost inflație, au crescut prețurile, au crescut taxele și impozitele, etc.

Din păcate salariile celor de la ApaServ au rămas înghețate după ce liderii nemțeni de la PNL și USR au decis să nu mai aprobe mărirea prețului la apă și nici măcar indexarea acestuia cu rata inflației. În dorința lor politică de a lovi în compania de apă ce aparține Consiliului Județean condus de PSD, cei de la PNL și USR au înghețat de mult timp prețurile la apă deci implicit și salariile angajaților de la ApaServ.

Cum explică cei de la PNL și USR faptul că au înghețat încasările și o dată cu acestea și salariile celor de la ApaServ? Nu prea au explicații coerente. Totul se poate rezuma la „apa e prea scumpă”, ”m**e PSD”, „pierderi apă” etc. Nici nu credem că vor explica vreodată ceva. În afară de „m**e PSD”, „Dragnea la pușcarie”, „PSD să dispară” nu prea am vazut din partea politicienilor de dreapta din Neamț explicații și mai ales soluții. Se vor mulțumi cu faptul că niște salariați protestează în fața unei companii administrate de Consiliul Județean condus de PSD și vor profita de necazul oamenilor ca să mai strige puțin „m**e PSD” sperând că nemțenii sunt proști și nu înțeleg că înghețarea salariilor celor care vor protesta este în strânsă legătură cu înghețarea prețului la apă, lucru stabilit de PNL și USR.

Analizând cererile salariale ale celor de la ApaServ considerăm că sunt perfect întemeiate având în vedere mărirea prețurilor, inflația, condițiile de lucru și munca permanentă care trebuie depusă pentru a întreține niște rețele de apă depășite ca termen de viață. Din păcate fix aceleași probleme pe care le au salariații le are și compania de apă care trebuie să facă față fără sa mărească niciun preț, la toate scumpirile, pentru că așa au decis oamenii de știință de la PNL și USR.

Prin urmare mâine, protest în față la ApaServ pentru că nu se măresc salariile, salarii înghețate în urma deciziei PNL și USR Neamț de a îngheța și prețul la apă.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Dilu spune

  „prostimea”, a se citi pălmașul de rând nu are nici o vină, e doar un pion în jocurile politrucilor care s-au perindat și sunt încă și acum la butoanele acestui SA, SRL, sau ce dracu o mai fi, tot felul de neaveniți susținuți doar pe baza de pupincurism sau carnet de partid au contribuit la evoluția prețului plătit de toți pentru apa menajeră și „apa menajeră” menționată de Rusu Vasil mai sus, vândută ca apă potabilă, canalizarea care este la aceași cantitate cu „apa potabilă” de parca tot ce intră într-o la adresa trebuie sa iasă neaparat pe canal (în coinditiile în care „la casa” poți utiliza apa și pentru alte scopuri decât cele în care destinația finala e canalizarea)

 2. rusu vasile spune

  D.l Iosub cand vor incepe protestele acestor salariati de la apa serv pentru A NE SERVI IN ORASUL PIATRA NEAMT SI COMUNELE LIMITROFE CU APA POTABILA BUNA DE BAUT .
  Noi ne-am saturat sa primim si sa platim apa menajera

  VREM APA POTABILA LA UN PRET CORECT SI IEFTIN

 3. Mircea spune

  Am trăit s-o văd și pe asta. Dar de birourile pline de pile și sinecuri politice nu vreți să scrieți. Reduceți personalul din birouri, 80% sunt pile și relații ale unor oameni politici sau mutați-i în echipele celor care muncesc din greu în compania asta la avarii și intervenții și îi țin pe toți în cârcă prin munca lor. Faceți un sondaj la populația din județ și veți vedea că peste 90% sunt împotriva măririi prețurilor la apă și canalizare. Ultima mărire a fost foarte mare și nu s-a văzut decât în creșterea cheltuielilor cu personalul, nu în creșterea investițiilor.

 4. Mircea spune

  Daca tot ii plangi atata pe cei susnumiti, de ce nu le platesti tu majorarile solicitate.
  In conditiile in care „beneficiem” de cel mai mare pret al apei din tara, ar fi cazul sa mai taie din cheltuielile nejustificate (si sunt destule si le stiu ei foarte bine) si sa faca cum doresc !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate