Propump.ro – distribuitor naţional de pompe dozatoare

0

In ceea ce priveste alegerea pompelor dozatoare pentru instalatiile de epurare a apei, instalatiile de pompare dozare pentru ape curate sau instalatiile de dozare pentru produsele chimice, alegerea poate fi una care are un factor mare de decizie in proiectul pe care il desfasurati, deoarece trebuie sa tinem cont de o multitudine de factori, incepand cu factorii ce tin de aspectul ecologic al proiectului, cei care tin de costurile de exploatare si de intretinere si nu in ultimul rand de scalabilitate – posibilitatea dezvoltarii proiectului dumneavoastra cu costuri cat mai scazute.

Pompa dozatoare pentru ape curate, uzate sau produse chimice

O alegere care sa tina cont de toti acesti factori poate fi facuta doar cu asistenta unui partener specializat in pompe dozatoare, iar acest partener este PROFILAXIS PUMP AND CONTROL, o companie cu experienta de peste 25 de ani  in comercializarea, instalarea si mentenanta sistemelor de pompe dozatoare pentru apa curata si uzata, pentru substante chimice dar si a pompelor și sistemelor de pompare industriale care va ofera acum consultanta gratuita pentru toate produsele din gama sistemelor de pompare-dozare, oferind doar solutii profesionale si personalizate strict pentru nevoile dumneavoastra.


Avand in vedere ca plaja de produse oferita de cei de la PROFILAXIS PUMP AND CONTROL  este foarte variata, acoperind toate cerintele legate de sistemele de pompe dozatoare pentru un proiect in domeniul rezidential dar si latura industriala – pompe dozatoare industriale, alegem sa prezentam doar cateva produse din portofoliu, iar in cazul in care aveti nevoie de alte tipuri de pompe dozatoare, puteti intra pe Propump.ro. Contactand departamentul de consultanta, veti primi sugestii si recomandari profesioniste care va vor ajuta in proiectul pe care doriti sa il dezvoltati, impreuna cu o cotatie de pret pentru sistemul de pompe dozatoare ales.

Sisteme de Pompe Dozatoare oferite de Propump.ro:

Pompa dozatoare electromagnetica Seria PD

Este una din cele mai versatile pompe dozatoare pentru aplicatii industriale de tratare a apei iar din punct de vedere tehnologic, este cea mai avansata de pe piata, acoperind o vasta larga de domenii, atat pe partea industriala, incepand de la tratarea apei uzate, dozare precisa de lesii si acizi industriali, dozare aditivi pentru industria alimentara,  cat si agricultura – la dozarea pesticidelor si a apei de stropit sau in cresterea animalelor – dozare in apa de baut vitamine si medicamente.
Este disponibila in doua modele, Manual si Avansat, integrandu-se perfect in procesul tehnologic cerut asigurand, pe langa confort si valoare aduse aplicatiei dumneavoastra, fiabilitate crescuta si usurinta in exploatare.


Dintre beneficiile pompei dozatoare electromagnetica PD amintim:

 • Precizie constanta si eficienta maxima datorita mecanismului de antrenare care permite o cursa mai puternica
 • Interactiune simplificata – pompa dozatoare permite setarea usoara a capacitatii de pompare dozare la un interval constant al cursei.
 • Tehnologie avansata, care nu mai exista la alte tipuri de pompe dozatoare din piata, care compenseaza in mod dinamic dozarea pompei, in functie de conditiile de temperatura si tensiune asigurand o performanta consistenta
 • Costuri auxiliare reduse – capul de pompare este realizat din materiale foarte fiabile care ii confera o rezistenta dovedita de peste 10 ani.

  Modelul Avansat al pompei dozatoare electromagnetica inglobeaza ultimele tehnologii in domeniu, cum ar fi ecran de afisaj grafic cu access intuitiv la toate functiile pompei si asistenta la calibrare, control extern si access de la distanta – remote, tehnologia de degazare STAYPRIME ™ care automatizeaza ciclul de amorsara dupa o perioada de timp fara pompare, pentru a asigura o functionare sigura si multe altele.

 Pompa dozatoare inteligenta PROTEUS™

Este o pompa proiectata de cei de la Milton Roy, in baza feedback-ului primit de la utilizatorii acestor sisteme de pompare, fiind o pompa dozatoare conceputa special pentru substante chimice, care, pe langa faptul ca satisface toate cerintele pietei, ofera un control facil datorita platformei tehnice consacrate si este foarte versatila, adaptandu-se foarte usor si fara costuri suplimentare la cele mai noi tehnologii din domeniu.


Dintre beneficiile pompei dozatoare PROTEUS amintim:

 • Interfata avansata intuitiva care permite personalizarea caracteristicilor pompei pana in cele mai mici detalii
 • Comunicare in timp real cu pompa, prin modulul de control de la distanta care afiseaza datele pe un dispozitiv aflat in orice colt al lumii
 • Meniu de navigare conceput in mai multe limbi ajuta utilizatorii finali in interactiunea cu pompa asigurand o operare convenabila.
 • Precizie superioara data de sistemul de antrenare de ultima generatie
 • Durata de viata crescuta data atat de materialele pentru medii dificile din care este construita pompa, cat si de diafragmele care sunt actionate mecanic, asigurand o intretinere usoara.
 • Constructie robusta care protejeaza pompa dozatoare indiferent de mediul in care aceasta este utilizata.

Pompa dozatoare electromagnetica LMI Seria B si C

Pompele dozatoare electromagnetice din aceasta serie sunt cele mai robuste si fiabile dintre pompele oferite de Milton Roy, fiind construite in carcase protejate si rezistente impotriva substantelor chimice corozive.

Datorita constructiei robuste si varietatii de modele si optiuni disponibile, aceste pompe dozatoare sunt folosite in aplicatii in medii dure cum ar fi: tratamentul apei, epurarea apelor uzate, prelucrare industriala, agricultura, prelucrare chimica si altele.

Dintre caracteristicile acestei pompe dozatoare amintim:

 • Frecventa de cursa reglabila
 • Reglare precisa a debitului pompei dozator
 • Carcase de protectie impotriva mediilor corozive
 • Elemente electronice testate in cele mai dure conditii si incapsulate pentru protectia impotriva umiditatii si a conditiilor corozive
 • Control extern, de la distanta, pentru anumite modele
 • Optiuni avansate de control
 • Versatilitate crescuta – optiuni speciale cum ar fi: supapa multifunctionala, cap pompare AUTOPRIME ™, cap pompare pentru vascozitate ridicata, intrerupator de nivel scazut si altele

De ce sa alegi echipamentele de pompare dozare de la Profilaxis Pump and Control?

Pentru ca, pe langa solutiile de pompare dozare oferite de acestia, bazate pe o experienta de peste 25 de ani in domeniu, acestia ofera si servicii care asigura investitia dumneavoastra cum ar fi: servicii de mententanta, servicii de remediere rapida, stoc mare de piese si consumabile dar si, atunci cand este cazul, instructaj pentru utilizatori pentru eficientizarea procesului de productie.
Daca aveti nevoie de un partener de incredere si pe termen lung, de profesionisti care ofera sfaturi pretioase in achizitionarea echipamentelor de care aveti nevoie, ajutandu-va sa faceti investitii inteligente, Propump.ro este ceea ce cautati.
Accesand website-ul Propump.ro, gasiti cele mai bune sisteme de pompare dozare atat pentru ape cat si pentru substante chimice, care satisfac cele mai exigente cerinte, iar specialistii lor sunt la un click distanta.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate