Proiectul „Microbuze electrice pentru elevi la nivelul județului Neamț”, ADMIS pentru finanțare – Daniel Harpa aduce vești bune pentru nemțeni

0

Daniel Harpa, președintele PSD Neamț, a transmis o veste extraordinară pentru comunitatea județului Neamț. Proiectul „Microbuze electrice pentru elevi la nivelul județului Neamț” a fost admis pentru finanțare în lista finală a proiectelor depuse.

Valoarea totală a acestui impresionant proiect se ridică la 35.905.346,40 lei. Implementarea acestui proiect va avea un impact pozitiv asupra vieții elevilor din județ, oferindu-le un plus de confort și siguranță în drumul lor spre școală și înapoi acasă. De asemenea, utilizarea microbuzelor electrice va contribui la protejarea mediului înconjurător, având un impact redus asupra emisiilor de gaze nocive.

Proiectul depus de Consiliul Județean Neamț a fost rezultatul unui efort colectiv și a demonstrat că prin colaborare și implicare se pot realiza lucruri extraordinare pentru nemțeni. Daniel Harpa a subliniat importanța responsabilității comune de a construi un viitor solid și durabil pentru copiii comunității.

În calitate de președinte al PSD Neamț, vreau să mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect depus de Consiliul Județean Neamț. Efortul nostru colectiv demonstrează încă o dată că prin colaborare și implicare putem face lucruri extraordinare pentru nemțeni.

Avem o responsabilitate comună: să ne asigurăm că viitorul copiilor noștri este construit pe baze solide și durabile.„, a declarat Daniel Harpa.

Astfel, proiectul „Microbuze electrice pentru elevi la nivelul județului Neamț” aduce vești bune pentru comunitatea nemțeană, deschizând calea către o educație mai accesibilă și sustenabilă pentru viitorul generațiilor tinere.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate