Proiecte de hotărâre – şedinţa ordinară CJ Neamt din data de 19.08.2013

0
1
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 82/2012 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul comitetelor directoare ale centrelor rezidenţiale pentru persoanele cu handicap din subordinea Consiliului Judeţean NeamţUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
2
Modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 75/2012 privind împuternicirea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul adunărilor generale ale acţionarilor ale agenţilor economici de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
3
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 85/2012 privind desemnarea reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ în cadrul consiliilor de administraţie ale instituţiilor de cultură de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
4
Aprobarea unei asocieri cu Comuna Bozieni în vederea realizării unei acţiuni de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
5
Aprobarea unei asocieri cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ pentru realizarea unui proiect de interes judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
6
Aprobarea atribuirii unei licenţe de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale în trafic judeţeanUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
7
Modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Neamţ nr. 52 /2010 privind solicitarea de transmitere în administrarea Consiliului Judeţean Neamţ a unui bun imobil din patrimoniul Comunei CeahlăuUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
8
Aprobarea proiectului de interes judeţean ”Dezvoltarea infrastructurii pentru Serviciul Public Salvamont, din zona Durău-Masivul Ceahlău”, a documentaţiei tehnico-economice, precum şi a cheltuielilor legate de acest proiectUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
9
Aprobarea proiectului de interes judeţean ”Modernizarea infrastructurii rutiere pentru valorificarea potenţialului turistic din Masivul Ceahlău-Staţiunea Durău”, a documentaţiei tehnico-economice, precum şi a cheltuielilor legate de acest proiectUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
10
Aprobarea unor măsuri pentru asigurarea circulaţiei rutiere pe drumurile judeţene pe perioada iernii 2013-2014Utilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
11
Emiterea acordului de realizare a unor lucrăriUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
12
Informare privind Decizia nr. 54/2013 a Camerei de Conturi Judeţeană NeamţUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
13
DIVERSEUtilizați SHIFT+ENTER pentru a deschide meniul (fereastră nouă).
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate