Prognoza meteo – Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

0

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 14 – 27 IUNIE 2021

MOLDOVA
Primele zile ale intervalului vor fi caracterizate de o vreme răcoroasă, cu medii ale maximelor diurne de 20…24 de grade şi ale minimelor de 11…15 grade. Ulterior, în special în cea de-a doua săptămână, temperatura aerului va ajunge la valori în jurul celor climatologic specifice pentru a doua parte a lunii iunie, iar în unele zile vremea va fi chiar mai caldă decât normal, cu maxime de 25…29 de grade şi minime de 14…17 grade, mediat regional.

La începutul primei săptămâni aversele vor fi frecvente şi local însemnate cantitativ.
Probabilitatea de ploaie va fi ridicată şi după data de 21 iunie.

LA MUNTE
Vremea va fi răcoroasă la începutul intervalului, când se vor înregistra valori diurne de 8…16 grade şi nocturne de 2…8 grade. Ulterior, vremea se va încălzi, devenind normală pentru a doua jumătatea a lunii iunie; temperaturile maxime vor fi de 14…22 de grade, iar minimele de 8…14 grade, iar până la sfârşitul perioadei nu sunt estimate variaţii termice semnificative.
În special în primele zile ale intervalului, aversele vor fi frecvente şi local însemnate cantitativ, dar probailitatea de ploaie va fi ridicată şi în cea de-a doua săptămână.

Sursa: meteoromania

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate