Profesor din Neamț, în Țara Vulcanilor, pe urmele dinozaurilor

0

Mihai Bălăoiu, profesor pentru învățământul primar la Școala nr. 2 „Grigore Ghica – Vodă” din Târgu Neamț a mers în Țara Vulcanilor, pe urmele dinozaurilor. În perioada 2-6 noiembrie, acesta a participat la cursul „Educator pentru Natură”, derulat de ProPark- Fundația pentru Arii Protejate, în cadrul proiectului „Natura în școli și școala în arii protejate”.

Timp de câteva zile, prof. Bălăoiu a cules informații privind ariile protejate, fiind impresionat de oamenii și locurile vizitate în Țara Hațegului.

Revenit la Târgu Neamț, prof. Mihai Bălăoiu a împărtășit copiilor noile cunoștiințe acumulate și le-a vorbit despre programul “Pașaportul copiilor pentru arii protejate”. Sesiunea de instruire se dovedește a fi una benefică, venind în sprijinul profesorilor să transmită cât mai eficient copiilor importanţa conservării naturii şi a protecţiei mediului şi să utilizeze Biblioteca Virtuală a Naturii.

Mai multe detalii aflați din materialul următor:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate